Rydwan a katapulta
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Rydwan a katapulta
Może pytanie głupie pod względem WFB, ale napewno w miare logiczne i sensowne w realności
Czy jak rydwan z herosem dostaje od katasi, to jak się rozlicza Woundy? Czy przypadkiem nie dostaje i rydwan D6 i heros D6? Bo tak na 6 wound w herosa to głupio musiałoby wyglądać...
Czy jak rydwan z herosem dostaje od katasi, to jak się rozlicza Woundy? Czy przypadkiem nie dostaje i rydwan D6 i heros D6? Bo tak na 6 wound w herosa to głupio musiałoby wyglądać...
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, o 19:56 przez Husiat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bum...!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Za takie odpowiedzi kiedyś na NG wieszano ne drzewach.Kharnan pisze:Jak na mój gust całość dostaje k6 i rozliczasz woundy jak chcesz.
Stare dobre czasy....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
dobre...Kharnan pisze:Jak na mój gust całość dostaje k6 i rozliczasz woundy jak chcesz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
ja mam
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Wasze odpowiedzi raczej nie przybliżają panów powyżej do poprawnego rozwiązania Według mnie dostaje d6 ran i rzucasz na 5-6 typ na rydwanie 1-4 rydwan. Ale nie jestem tego pewien.
argh :/ ktoś nie umie czytać Rulebooka :/
jak big hit (dziurka) jest na modelu to obrywają i rydwan i koleżka na nim, a losujemy tylko, kto dostał z większą siłą. [1-5 rydwan, 6 koleżka].
jak na 4+ model jest trafiony (dziurka nie jest na modelu ) rzucamy na 4+ i za rydwan i za herosa oddzielnie.
Rulebook, strona 61, drugi akapit
jak big hit (dziurka) jest na modelu to obrywają i rydwan i koleżka na nim, a losujemy tylko, kto dostał z większą siłą. [1-5 rydwan, 6 koleżka].
jak na 4+ model jest trafiony (dziurka nie jest na modelu ) rzucamy na 4+ i za rydwan i za herosa oddzielnie.
Rulebook, strona 61, drugi akapit