[Galeria]Bretonnia Papy Nurgla - WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: [Galeria]Bretonnia Papy Nurgla - WIP
To samo co kolega wyżej - za mało nurgla maja w sobie? Czyżby ich bóg nie dał im prezentów na święta? Czyżby jego sakwa była już pusta?
No i widzę, że jednak da się coś z tym zrobić. Rozbebeszysz konie, jakieś dziwne macki nie macki u knightów i będzie wtedy dobrze :>Sakwan pisze:Gościu na ostatnim zdjęciu to BSB, powstały na skutek połączenia konia z bretoni z korpusem kotra. Co do małej nurglowości - postaram się coś z tym zrobić, ostatnio wpadł mi pomysł do głowy, aby zrobić opasłe, rozpruwające się bebechy koni.
Skromnym zdaniem nie przesadzaj z konwulsjami,lepiej jak beda mieli czyraki,kilka otwartych ropiejących blizn,brudne szmaty i chory odcień skóry,swoją drogą to zaraziłeś mnie tym pomysłem
Pomysł jest ogólnie świetny
Wykonanie jest narazie świetne tylko faktycznie ciagle takie malo nurglowe (a ci rycerze najbardziej)
Bardzo nie podoba mi się że jeden z tych rycerzy ma odkrytą twarz bez znaków jakiej kolwiek choroby , wrzodów itp.
Wykonanie jest narazie świetne tylko faktycznie ciagle takie malo nurglowe (a ci rycerze najbardziej)
Bardzo nie podoba mi się że jeden z tych rycerzy ma odkrytą twarz bez znaków jakiej kolwiek choroby , wrzodów itp.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Ten pan ma na pleckach rozdartą tunikę i pokazane plecy, które nie zachęcają swoim wyglądem do dotykania . Ale po wpisie QC postanowiłem ich jeszcze trochę dopieścić i może do końca tego tygodnia już będą zrobieni na zito.Eltharion pisze:Pomysł jest ogólnie świetny
Gratuluję pomysłu, oraz wykonania.
Wszyscy wyżej!
Ja się z wami nie zgadzam, ponieważ jakby byli bardziej nurglowaci to skapneli by się że coś jest nie tak, a oni są nieświadomi. A poza tym dopiero byłoby fajnie widzieć na stole armię nieświadomych chorych ludzi prowadzonych przez potężnego championa Nurgle'a pokrytego samymi ropniakami ranami a z jego ran wypływa krew spaczeń i Sigmar wie co jeszcze.
PS.
Wszyscy wyżej!
Ja się z wami nie zgadzam, ponieważ jakby byli bardziej nurglowaci to skapneli by się że coś jest nie tak, a oni są nieświadomi. A poza tym dopiero byłoby fajnie widzieć na stole armię nieświadomych chorych ludzi prowadzonych przez potężnego championa Nurgle'a pokrytego samymi ropniakami ranami a z jego ran wypływa krew spaczeń i Sigmar wie co jeszcze.
PS.