Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Ja się na tym nie znam, ale takowy komunikat zajeżdża mi hakerem jakimś i wole zakomunikować (zaznaczam, że to tylko na BP mi wyskakuje)
PS. Jeśli zły temat to sory i przenieście go we właściwy
PS. Jeśli zły temat to sory i przenieście go we właściwy
Mam tak samo tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=280
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=280
Co to jest ta photolava?
Damn, wstrzykują javascript z obrazkami. Nieładnie...
Damn, wstrzykują javascript z obrazkami. Nieładnie...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mnie tez przed chwila coś takiego wyskoczyło
jakąś godzinę temu też to miałem
ale przeszło na razie
co jest grane
edit# właśnie wszedłem na rozpiski i znowu mi wyskoczyło
wcześniej wyskakiwało mi ale nie pamiętam w jakim temacie i nie jestem pewien ale wydaje mi się że nie tylko na tej stronce
ale przeszło na razie
co jest grane
edit# właśnie wszedłem na rozpiski i znowu mi wyskoczyło
wcześniej wyskakiwało mi ale nie pamiętam w jakim temacie i nie jestem pewien ale wydaje mi się że nie tylko na tej stronce
Ostatnio zmieniony 30 gru 2009, o 20:23 przez Marcins, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Masakrator
To coś wyskakuje za każdym razem, jak klikam na dział "Skaven Targ".
Interesting.
A photolava.com służy do postowania obrazków w necie. Więcej nie powiem, bo witryna też żąda hasłaxD
Interesting.
A photolava.com służy do postowania obrazków w necie. Więcej nie powiem, bo witryna też żąda hasłaxD
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ta, tylko strefy czasowe zmieniają się o pełne godziny, a nie o minuty.Arathorn pisze:Masz ustawioną złą strefę czasową
Ktoś usunął mi post w tym temacie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=100
Nie zostałem poinformowany ani o fakcie usunięcia, jak i o przyczynie.
Jakieś wyjaśnienia?
Nie zostałem poinformowany ani o fakcie usunięcia, jak i o przyczynie.
Jakieś wyjaśnienia?
Wszedlem do panelu administracyjnego, zeby zobaczyc kto to zrobil - no i nic nie ma aby ktkolwiek Twoj post usunal - nie kumam ocb.
przysiągłbym, że jeszcze na niego patrzyłem po wysłaniu.
Mam taką propozycję - otóż w mojej ocenie w działach kupię/sprzedam/wymienię przydałyby się czysto informacyjne tematy z opiniami po transakcjach (coś jak komentarze z allegro). Wiadomo, że użytkownik po zakupieniu figurki x może wpisać się w temat sprzedającego, ale nie lepiej byłoby to zebrać i przykleić temat w każdym dziale? Ułatwia to wyszukiwanie uczciwych, tudzież mało rzetelnych sprzedających.
Chodzi mi o wpisy w stylu: użytkownik X sprzedał to i to (ceny można pominąć), przesyłka doszła szybko, transakcja bez zastrzeżeń. Patent może choć w minimalnym stopniu obniżyć ryzyko transakcji. Mowa oczywiście o temacie w celu informacyjnym - administratorzy forum nie mogą ponosić odpowiedzialności za transakcje, o czym jest chyba mowa w regulaminie tych działów.
Jak się zapatruje administracyjne grono?
Chodzi mi o wpisy w stylu: użytkownik X sprzedał to i to (ceny można pominąć), przesyłka doszła szybko, transakcja bez zastrzeżeń. Patent może choć w minimalnym stopniu obniżyć ryzyko transakcji. Mowa oczywiście o temacie w celu informacyjnym - administratorzy forum nie mogą ponosić odpowiedzialności za transakcje, o czym jest chyba mowa w regulaminie tych działów.
Jak się zapatruje administracyjne grono?