Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
http://www.warhammer-empire.com/theforu ... ic=31619.0 Świńskie Imperium wykonanie nie za fajne ale pomysł zacny
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
armia śmiechowa ale czołg fatalny IMO
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
28 mm, podstawka ma 1".diabloo23 pisze:Praca bardzo ładna choć odnoszę wrażenie, że skala sporo większa niż WFB... Ktoś może wie co to za figurka?
Fajne malowanie i konwersja nie ma co, ale ja mam zamiar zrobić swoją jako "lady in red" . Skala jest teoretycznie standardowa (28 mm) ale figurka ma koszmarnie małe detale. Wieczorkiem pstryknę zdjęcie jakieś dla porównania i wrzucę.
Była jakiś rok temu do kupienia w sklepie na Coolmini. Nie wiem czy jest jeszcze dostępna, bo to miała być limitowana seria na potrzeby konkursu.runepriest pisze: a tak nie zbaczając z tematu ktoś mi powie gdzie taką laske można kupić
- morgan10005
- Falubaz
Chyba wszystkie dzieci były by grzeczne przy takim świętym mikołaju. Dostać od takiego rózgę albo rózgą .
Ciekawe jakby cała armia O&G wyglądała w strojach świątecznych?
Ciekawe jakby cała armia O&G wyglądała w strojach świątecznych?