BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
1. Co do małej runy z łucznika. Czy jeżeli oddział straci 1/4 stanu, testuje panikę? Jeżeli tak, to co jest pierwsze, runa czy bułgarskie siano Yasia.
2 czy przedmioty dzialające na"sprzymierzone" lub "Twoje" (rozumieć "moje") jednostki działają na nie.
2 czy przedmioty dzialające na"sprzymierzone" lub "Twoje" (rozumieć "moje") jednostki działają na nie.
Ostatnio zmieniony 5 sty 2010, o 23:35 przez Grichalk, łącznie zmieniany 1 raz.
tak od tego jest panika.Grichalk pisze:1. Co do małej runy z łucznika. Czy jeżeli oddział straci 1/4 stanu, testuje panikę? Jeżeli tak, to co jest pierwsze, runa czy bułgarskie siano Yasia.
Co do tego, ktore pierwsze to podobnie jak z 2 lucznikami rzut na 4+ kto pierwszy dziala.
nie mozesz popchnac z kowadla.2. Czy bazyliszka mogę popchnąć z krasnoludzkiego kowadła i czy przedmioty dzialające na"sprzymierzone" lub "Twoje" (rozumieć "moje") jednostki działają na nie.
Dzialaja na niego itemy i przedmioty dzialajace na friendly units
Chodzi chyba o to czy Yaś zdąży poczęstować oddział, zanim dostaną runką Obie zdolności są przed bitwą, dlatego ;P
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
hehe.Misza pisze:ciekaw jestem skąd nagle sie weźmie 14 (albo wiecej) liczek (patrzac po ankiecie) i po ile piw beda chodzic te wolne
Może zrobimy licytacje :D
A tak serio odnośnie tej spójności.
Czyli z tego co Babrbara napisałą wnioskuje że wystarczy że wezme liczke od swoich TK i wsadze na podstawke od VC i to będzie już git??
ta bedzie git... a druga wsadz na podstawke od moich krasnali
- swieta_barbara
- habydysz
Ogolnie rzecz biorac, to bedziemy robic FAQ Bazyliszek pod koniec przyszlego tygodnia, gdzie ladnie zbierzemy wszystkie pytania i odpowiedzi odnosnie Bazyliszkow i opublikujemy w 1szym poscie tematu - wiec jak ktos szuka jeszcze jakichs bugow, lub ma dalsze pytania, to lepiej zadawac je teraz, to zostana uwzglednione w naszym oficjalnym oswiadczeniu
Niezbalansowalismy troche Rocco i Cocco i Turonia, ale i tak sa dosc konkurencyjni dla pewnych typow rozpisek.
Liczka jest miekka jak siemasz. Lizaki wciagaja ja nosem w kazdej konfiguracji w max 2 turze. Podobnie maja DE, WE, woch, demony mysle ze tez dadza rade.Jankiel pisze:Ale się podniecacie tą liczką - co najmniej jeden bazyliszek jest dużo lepszy
Niezbalansowalismy troche Rocco i Cocco i Turonia, ale i tak sa dosc konkurencyjni dla pewnych typow rozpisek.
moje pytanie jest kompletnie z dupy, ale siedze w turcji od pół roku na erazmusie i jak przyjade w lutym to chce pojechać na jakiś duży turniej...
pytanie brzmi: skoro liczka jest undead czy to znaczy, że może dołączać tylko do odziałów z zasadą undead?
kompletne nie ogranie wychodzi
pytanie brzmi: skoro liczka jest undead czy to znaczy, że może dołączać tylko do odziałów z zasadą undead?
kompletne nie ogranie wychodzi
Wiem że Bazyliszki są warte 150 pkt, widziałem, że muszą być uwzględnione w rozpisce którą nadeślę ale czy: wystawienie jej kosztuje 150 pkt czy dostaje ją za darmo i czy muszę ją wystawiać.
Dodatkowo Bazyliszek jest bohaterem i musi być wystawiany z bohaterami ale czy zajmuje slot hero ???
Dodatkowo Bazyliszek jest bohaterem i musi być wystawiany z bohaterami ale czy zajmuje slot hero ???
bylo poczytaj....miszon pisze:Wiem że Bazyliszki są warte 150 pkt, widziałem, że muszą być uwzględnione w rozpisce którą nadeślę ale czy: wystawienie jej kosztuje 150 pkt czy dostaje ją za darmo i czy muszę ją wystawiać.
A łaskawie wprost - żeby wszystko było jasne !Niko pisze:bylo poczytaj....miszon pisze:Wiem że Bazyliszki są warte 150 pkt, widziałem, że muszą być uwzględnione w rozpisce którą nadeślę ale czy: wystawienie jej kosztuje 150 pkt czy dostaje ją za darmo i czy muszę ją wystawiać.
Czy Bazyliszek koniecznie musi być generałem, jeśli ma najwyższe Ld?
Wszystkie mają Ld wyższe niż którykolwiek ze skavenów.
Wszystkie mają Ld wyższe niż którykolwiek ze skavenów.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .