![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
10 hamkow, to troche malo... 15 minimum wg mnie.Yogo95 pisze:To wiem ale czy np liczbą 10 mogę już coś zdziałać ?
A co do warriorsow i strzeców a nawet longów mam już zapewnione figsy od kolegi będę mógł pożyczać do czasu aż nie uzbieram odpowiedniej ilości
Co do organek i bolca to warto je kupic zaraz po oddziałach piechoty ? czy może trochę później ?
A co z runeloadem i slayer lordem ? teraz czy później ?
rune lord, runesmith to ta sama figsa, zacznie Ci być potrzebna już nie długoA co z runeloadem i slayer lordem ? teraz czy później ?
jak najbardziej, 15 kolesi za 40 zyli to git biznesZnalazłem na allegro 15 dwarf warriors 4 pomalowanych z okolicy w której mieszkam za 39zł warto ? maja wykończone podstawki i wszystkie są na podkładzie
jak dla mnie to bolce w ogóle możesz sobie darować. o organkach mówiono juz wyżejCo do organek i bolca to warto je kupic zaraz po oddziałach piechoty ? czy może trochę później ?
jak to trzech? oni sa pakowani po 5. jak sie kupuje comand grupe do slayerow to jest tam juz demon slayer (dlatego ta command grupa jest drozsza).(...) jeden blister to juz trzech demon, dragon, giant, troll sleyerów
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie