Czyżby jakieś smutne wspomnienia??szczurek pisze:Ja bym sie tak nie cieszyl :P
1 klasa = kocenie
Rozpiski by Niedbal
Moderator: lith
Wiedzialem ,ze zaraz ktorys cos takiego napisze :P
Technikum nie ruszali ciekawe dla czego
Technikum nie ruszali ciekawe dla czego
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja mam przejebbane 28 dziewczat i nie ma do kogo sie odezwac :/ głupie laski....
a rozpiski są do dupy...nie widze w tym nic mocnego....ani w jednej ani w drugiej...to tylko na papierze jest dobre....
a to ze sobie Duke z Niedbalem takie opinie wyrobili to no cóz...zapracowali na nie...ja jestem od nich zaledwie rok starszy...tylko...
a rozpiski są do dupy...nie widze w tym nic mocnego....ani w jednej ani w drugiej...to tylko na papierze jest dobre....
a to ze sobie Duke z Niedbalem takie opinie wyrobili to no cóz...zapracowali na nie...ja jestem od nich zaledwie rok starszy...tylko...
Jaka napinka
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Za 2-3 lata będziesz błagał o taką grupę na studiachShakin' Dudi pisze:ja mam przejebbane 28 dziewczat i nie ma do kogo sie odezwac :/ głupie laski....
@ shino
Nie da sie ukryc, ja na roku mam... 3 ;]
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2007, o 20:58 przez trikk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ehh poznali sie ze to joke ;]
ale te 28 dziewczyn w klasie mam naprawde
A Duuuku nie jestem dudy..... ;] I o bitwie z tobą chce zapomnieć....uraz psychiczny.... na następny raz przyprowadze se jakąś dupe która bedzie prosic cie aby móc za ciebie rzucac kostkami będe miał wtedy wreszcie szanse
ale te 28 dziewczyn w klasie mam naprawde
A Duuuku nie jestem dudy..... ;] I o bitwie z tobą chce zapomnieć....uraz psychiczny.... na następny raz przyprowadze se jakąś dupe która bedzie prosic cie aby móc za ciebie rzucac kostkami będe miał wtedy wreszcie szanse
kultowo-bastionowe jak jużtrikk pisze:To takie bastionowo-kultowe kółko wzajemnej adoracji, wszyscy po sobie jeżdżą
ja mam przejebbane 28 dziewczat i nie ma do kogo sie odezwac :/ głupie laski....
to że nie chcą z tobą gadać nie znaczy że są głupie
Piwo dla tego panaJasiuuu pisze:ja mam przejebbane 28 dziewczat i nie ma do kogo sie odezwac :/ głupie laski....
to że nie chcą z tobą gadać nie znaczy że są głupie
Pozamiatał
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
to sporo z tego forum ma w tym roku matury chyba razem ze mną z 6 osóblith pisze:Jasiu ma w tym roku mature, policz sobie ile to jest lat
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!