Cytadela i nowe Beastmany. =D
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Cytadela i nowe Beastmany. =D
Źródło - http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... =0&thold=0
- Gory będą nadal na 25mm podstawkach, mogą mieć jedynie Heavy Weapons i tarcze. Oddział będzie liczył od 10 modeli wzwyż.
Czy to znaczy, że Gory będą miały Heavy Boltery albo lascannony?
- Gory będą nadal na 25mm podstawkach, mogą mieć jedynie Heavy Weapons i tarcze. Oddział będzie liczył od 10 modeli wzwyż.
Czy to znaczy, że Gory będą miały Heavy Boltery albo lascannony?
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Cytadeli to bym raczej nie ufał , kiedyś był taki przypadek że skrobneli artykuł o demonach nim się ukazały a potem przepraszali Gw i graczy za kocopał<nie jeden już taki był przypadek i wymysł w ich wykonaniu >. No chyba że to informacją z nowego AB są choć szczerzę wątpię , co potwierdzają ich wcześniejsze dokonania w tej materii.
Widzę Wszystko
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Jakby wojnę prowadził to by z nimi nie handlował . A z tego co tam ostatnio widziałem to możną nadal figsy do warhammer a kupić , jeżeli tak wojna czy bojkot wygląda to nie wiem jak tam wcześniej między nimi było. No bo jeżeli nadal z nimi handluje to wojny raczej nie prowadzi nie.
Widzę Wszystko
Nie ma żadnej wojny Widziałeś kiedyś żeby gość siedzący na gałęzi ja podcinał, lub wyganiał z kurnika kurę znoszącą złote jaja? Ja nie Mortimer z tego żyje i nie będzie walczył dla nas/za nas maluczkich z chlebodawcą (GW), a kfiatki tego typu się zdarzają.japiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw
Ps. Mam nadzieję, że ta plotka się nie potwierdzi
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Mądrze piszesz. Może raczej się obraził, ale wojną bym tego nie nazwał. Znam mortimera i to co pisze, a co robi to dwie różne rzeczy...Deliberitus886 pisze:Jakby wojnę prowadził to by z nimi nie handlował . A z tego co tam ostatnio widziałem to możną nadal figsy do warhammer a kupić , jeżeli tak wojna czy bojkot wygląda to nie wiem jak tam wcześniej między nimi było. No bo jeżeli nadal z nimi handluje to wojny raczej nie prowadzi nie.
Z tymi złotymi jajkami to bym się tak nie zapędzał. Może i jajka, ale wyjątkowo kolczaste i trudne do zniesienia. Ba - coraz trudniejsze. Na stronie GW zamieszczono już zajawki nowych Bestii - Gorów, Bestigorów i Minotaurów. Pomijając fatalną obleśność tych ostatnich (po naprawdę dobrych modelach szczurów tak słabe modele Minosków są co najmniej rozczarowujące) - sprawdźcie ceny. Jeśli to jest to złote jajko dla pośrednika...
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
@ japiedole : Unruly to zasada herdów. Test po deklaracjach szarż. Jeśli herd widzi przeciwnika i nie deklarował szarży w tej turze, rzuca sie kostką jeśłi wypadnie 1 herd szarżuje w to co widzi a jak nie ma zasięgu to poprostu idzie tam najszybciej jak może.
Plotki te powtarzaja sie od dwana i ponoć są pewne. Jedyne co mnie zaskoczyło to shieldy na gorach...Po więcej zapraszam do działu Beast of Chaos
Plotki te powtarzaja sie od dwana i ponoć są pewne. Jedyne co mnie zaskoczyło to shieldy na gorach...Po więcej zapraszam do działu Beast of Chaos
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
-
- Mudżahedin
Jest prosta zasada: natężenie ataków na GW na stronie cytadeli jest wprost proporcjonalne do sprzedaży alternatywnych systemów , których są dystrybutorami w Polscesolider4 pisze:Nie ma żadnej wojny Widziałeś kiedyś żeby gość siedzący na gałęzi ja podcinał, lub wyganiał z kurnika kurę znoszącą złote jaja? Ja nie Mortimer z tego żyje i nie będzie walczył dla nas/za nas maluczkich z chlebodawcą (GW), a kfiatki tego typu się zdarzają.japiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw
od zupelnie innego momentu i w zupelnie innej sprawie ale rozumiem obie strony konfliktujapiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw