Cytadela i nowe Beastmany. =D

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Cytadela i nowe Beastmany. =D

Post autor: Dziekan »

Źródło - http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... =0&thold=0

- Gory będą nadal na 25mm podstawkach, mogą mieć jedynie Heavy Weapons i tarcze. Oddział będzie liczył od 10 modeli wzwyż.

Czy to znaczy, że Gory będą miały Heavy Boltery albo lascannony? :shock: :lol2:

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Nie, będą mieć Plasma Cannony :)
Zamiast Heavy Weapon powinno być Hand Weapon i tyle :)

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

M.T. pisze:Nie, będą mieć Plasma Cannony :)
Zamiast Heavy Weapon powinno być Hand Weapon i tyle :)
Tak, ale to fajnie wygląda. :lol2: =D Wtedy Beastmani byliby przypakowani. 8)

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

Cytadeli to bym raczej nie ufał , kiedyś był taki przypadek że skrobneli artykuł o demonach nim się ukazały a potem przepraszali Gw i graczy za kocopał<nie jeden już taki był przypadek i wymysł w ich wykonaniu >. No chyba że to informacją z nowego AB są choć szczerzę wątpię , co potwierdzają ich wcześniejsze dokonania w tej materii.
Widzę Wszystko

eddie
Chuck Norris

Post autor: eddie »

i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw :roll:

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

Jakby wojnę prowadził to by z nimi nie handlował . A z tego co tam ostatnio widziałem to możną nadal figsy do warhammer a kupić , jeżeli tak wojna czy bojkot wygląda to nie wiem jak tam wcześniej między nimi było. No bo jeżeli nadal z nimi handluje to wojny raczej nie prowadzi nie.
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

japiedole pisze:i od tamtego momentu mortimer prowadzi wojne z gw :roll:
Nie ma żadnej wojny :shock: Widziałeś kiedyś żeby gość siedzący na gałęzi ja podcinał, lub wyganiał z kurnika kurę znoszącą złote jaja? Ja nie :wink: Mortimer z tego żyje i nie będzie walczył dla nas/za nas maluczkich z chlebodawcą (GW), a kfiatki tego typu się zdarzają.

Ps. Mam nadzieję, że ta plotka się nie potwierdzi :wink:
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Deliberitus886 pisze:Jakby wojnę prowadził to by z nimi nie handlował . A z tego co tam ostatnio widziałem to możną nadal figsy do warhammer a kupić , jeżeli tak wojna czy bojkot wygląda to nie wiem jak tam wcześniej między nimi było. No bo jeżeli nadal z nimi handluje to wojny raczej nie prowadzi nie.
Mądrze piszesz. Może raczej się obraził, ale wojną bym tego nie nazwał. Znam mortimera i to co pisze, a co robi to dwie różne rzeczy... :^o
:lol2:

eddie
Chuck Norris

Post autor: eddie »

dobra wojna to może za duże słowo ale imo jak na kogoś kto się utrzymuje ze sprzedaży ich modeli to lekka przesada
ale żeby nie było offtopu ktoś mi morze powiedzieć co to za zasada unlury :?:

Awatar użytkownika
Mikołak
Marnypopis
Kontakt:

Post autor: Mikołak »

Z tymi złotymi jajkami to bym się tak nie zapędzał. Może i jajka, ale wyjątkowo kolczaste i trudne do zniesienia. Ba - coraz trudniejsze. Na stronie GW zamieszczono już zajawki nowych Bestii - Gorów, Bestigorów i Minotaurów. Pomijając fatalną obleśność tych ostatnich (po naprawdę dobrych modelach szczurów tak słabe modele Minosków są co najmniej rozczarowujące) - sprawdźcie ceny. Jeśli to jest to złote jajko dla pośrednika...
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

@ japiedole : Unruly to zasada herdów. Test po deklaracjach szarż. Jeśli herd widzi przeciwnika i nie deklarował szarży w tej turze, rzuca sie kostką jeśłi wypadnie 1 herd szarżuje w to co widzi a jak nie ma zasięgu to poprostu idzie tam najszybciej jak może.

Plotki te powtarzaja sie od dwana i ponoć są pewne. Jedyne co mnie zaskoczyło to shieldy na gorach...Po więcej zapraszam do działu Beast of Chaos
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

solider4 pisze:
Nie ma żadnej wojny :shock: Widziałeś kiedyś żeby gość siedzący na gałęzi ja podcinał, lub wyganiał z kurnika kurę znoszącą złote jaja? Ja nie :wink: Mortimer z tego żyje i nie będzie walczył dla nas/za nas maluczkich z chlebodawcą (GW), a kfiatki tego typu się zdarzają.

Jest prosta zasada: natężenie ataków na GW na stronie cytadeli jest wprost proporcjonalne do sprzedaży alternatywnych systemów , których są dystrybutorami w Polsce :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

od zupelnie innego momentu i w zupelnie innej sprawie ale rozumiem obie strony konfliktu

ODPOWIEDZ