arkebuzjerzy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no ladni naprawde tylko te torby maja nie naturalne ulorzenie ];->
Kerim, sam ich wyrzeźbiłeś i odlałeś?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Co za pytanie, chłopaki?! oczywiście że sam!
Ten figurek GW jest dla skali.
No wiecie...
Odlałem nie sam - jeszcze Listonosz Co. działało.
Nie chce mi się bawić w żywicę, a mam 8 figurek do odlania, nie licząc drobiazgów do konwersji moich Tombiaków.
Znacie kogoś?
Ten figurek GW jest dla skali.
No wiecie...
Odlałem nie sam - jeszcze Listonosz Co. działało.
Nie chce mi się bawić w żywicę, a mam 8 figurek do odlania, nie licząc drobiazgów do konwersji moich Tombiaków.
Znacie kogoś?
Polska język - trudna język, mi można wybaczyć, nigdy się nie uczyłem polskiego, nawet na te studia językowe w Łodzi nie chodziłem, totalny samouk.Nijlor pisze:Super modele, naprawdę jestem pod wrażeniem (tylko mała poprawka arkebuzerzy bez j - poprawna polska pisownia:)
No fajnusi robota strasznie mi sie podoba, biorac pod uwage, ze ostatnio zlapalo mnie na klimaty 3ech muszkieterow i akurat 3
Jednakze bedac upierdliwym przyczepie sie do tego, iz maja za krotkie dla mnie piszczela , ale moge sie nie znac takie od moje wrazenie ;P
Pozdrawiam
P.s. Praca dla mnie 5+ na 6
Jednakze bedac upierdliwym przyczepie sie do tego, iz maja za krotkie dla mnie piszczela , ale moge sie nie znac takie od moje wrazenie ;P
Pozdrawiam
słuszność masz, kulasy o 1mm za krótkie, a całość o 1-2 mm wyższa niż modele GW ( średnie)syrius pisze:No fajnusi robota strasznie mi sie podoba, biorac pod uwage, ze ostatnio zlapalo mnie na klimaty 3ech muszkieterow i akurat 3
Pozdrawiam
odlałem z 60, powinny być niebawem w Snifdog'u ale mam jeszcze mnóstwo rzeczy do odlania, idziemy w privgnom pisze:Chłopaki naprawdę ładne, nie myślałeś aby odsprzedać kilku, chętnie kupię. Mogę również pomóc w temacie odlewania z żywicy. Chwilowo tylko epoksyd, polimerowa drogo wychodzi i sporo się marnuje.
Super modele. Robią wrażenie.
GJ!
Ps. Naprawdę chłopaki nieźle zostali obdarzeni przez Matkę Naturę
GJ!
Ps. Naprawdę chłopaki nieźle zostali obdarzeni przez Matkę Naturę
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
Uwaga! Warning! Achtung!
Przedpremierowe zdjęcia metalowego odlewu z pierwszej (testowej) partii tych arkebuzjerów:
Przeciek kontrolowany, za zgodą Kerima.
W każdym razie nie istnieją już żadne (technologiczne itd.) przeszkody, żeby zacząć te figurki poważniej i na sprzedaż odlewać w metalu
Przedpremierowe zdjęcia metalowego odlewu z pierwszej (testowej) partii tych arkebuzjerów:
Przeciek kontrolowany, za zgodą Kerima.
W każdym razie nie istnieją już żadne (technologiczne itd.) przeszkody, żeby zacząć te figurki poważniej i na sprzedaż odlewać w metalu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Genialne ! Figurki urocze.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Miałem zobaczyć cóż
niezłe dopiero ten temat pierwszy raz zobaczyłem (ach ten wysyp prac Kerima co był...)
Co do metalowego - musiałbym pomacać w szczegóły ale wątpię by było coś nie tak
niezłe dopiero ten temat pierwszy raz zobaczyłem (ach ten wysyp prac Kerima co był...)
Co do metalowego - musiałbym pomacać w szczegóły ale wątpię by było coś nie tak
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?