BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Nie wiem czy to pytanie juz padlo, ale nie znalazlem tego w faqu. W zasadach malej runy lucznika jest napisane " przed rozpoczeciem bitwy...". W zasadach jasiowego sianka " przed bitwa... " . Czy jest jakas roznica? Czy oba bonusy dziala po wystawieniu?

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Kurwa to jest warszawka wlasnie. Pytasz kumpla czy Cie przekima, a on w odpowiedzi daje Ci adres hotelu. Pytasz kumpla z Krakowa, odpowiada ze ma tylko jedna wodke w lodowce wiec trzeba bedzie dokupic. Ale wierze ze nie wszyscy sa tak zmanierowani i jakies spanie znajdziemy :) Prawda panowie gospodarze? ;*Morrok pisze:i zapproponowano mi motel ;)))))
Cosmo pisze:Kurwa to jest warszawka wlasnie. Pytasz kumpla czy Cie przekima, a on w odpowiedzi daje Ci adres hotelu. Pytasz kumpla z Krakowa, odpowiada ze ma tylko jedna wodke w lodowce wiec trzeba bedzie dokupic. Ale wierze ze nie wszyscy sa tak zmanierowani i jakies spanie znajdziemyMorrok pisze:i zapproponowano mi motel))))
Prawda panowie gospodarze? ;*
Cosmo - spokojnie.
Do turnieju jeszcze miesiąc, więc nie ma co sie tak spinać.
Lokum spewnością sie znajdzie - kwestią jest niewątpliwie ilu was jest bo od tego też zależy czy ja bym mógł was ugościć

- morgan10005
- Falubaz
Coś się załatwi.Smiechu pisze:Może bym coś wykminił, ale to tak na dobrą sprawe będę wiedział najwcześniej w połowie Lutego.
Tylko trzeba zorganizować jakiś transport. Dworzec-St. Babice-Łomianki
JaaasneKalesoner pisze:a już chciałem zapraszaćMorrok pisze:cóż ekipa Cosma- to niech on sie wypowie
Ekipa z Wrocławia to raczej ja, Malal i Paffeu

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Morrok pisze:cóż ekipa Cosma- to niech on sie wypowie
Ekipa z Wrocławia to raczej ja, Malal i Paffeu
Myśle że będę w stanie was przygarnąć.
Morgan może da rade ogarnąć Cosma i jego skład.
Od nas do Łomianek to niecałe 10 min drogi autkiem, wiec zajebiaszczo blisko.
A na Piątek jakąś rozrywke wam załątwie - qrwa - zapomniałem że Malal będzie - sorka ale jego do żadnego Pubu nie biore, bo niegdzie nie wejdziemy ;p
Wyszło dzisiaj, że jednak się do Was wybieram, także do zobaczenia za niespełna miesiąc - oby dobra imprezka się szykowała 

Ja mam jeszcze pytanie o Sexmaszyne. Czy legalne jest takie "blokowanie" zdania Break Test? Chodzi mi o sytuacje, gdy oddzial jest w zasiegu BSB, ale my chcemy, aby uciekl. Uzywamy wiec Sexmaszyny i przerzucamy 1 kosc tym samym blokujac przerzut z BSB?
i ponadto masz napisane ze dowolną kość w swojej turze
Jest obowiazkowyManfred pisze:a czy przerzut z bsb jest konieczny ?
Kurwasz sory ze tak pozno pisze ale nie siedzialem na kompie wczesniej. Jestem spokojny - moj post to taka prowokacja byla ;P
Anyway bankowo jade ja, Jasiu i Myter. Mozliwe tez ze Solo, Dudzic, Kocon, Miszta i Przemo przykulaja sie w piatek, przy czym dwoch ostatnich dosc niepewnych. Wiec na chwile obecna 3 osoby i kolejne trzy w odwodzie. Najchetniej u kogos kto wie do czego sluzy alkohol ;) Dziekuje za odzew ;*
Anyway bankowo jade ja, Jasiu i Myter. Mozliwe tez ze Solo, Dudzic, Kocon, Miszta i Przemo przykulaja sie w piatek, przy czym dwoch ostatnich dosc niepewnych. Wiec na chwile obecna 3 osoby i kolejne trzy w odwodzie. Najchetniej u kogos kto wie do czego sluzy alkohol ;) Dziekuje za odzew ;*
Ostatnio zmieniony 31 sty 2010, o 21:43 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.