![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Jest, ale może oni mają jakieś inne ograniczenia na turniejRabsp pisze:7 pd/dd ?? w BP na ponizej 2k nie jest 8 pd/dd ??
DD = 2 (poll) + 2 (magowie) + 1 (za posiadanie maga HE) + 1 (za pierwszego DS-a) + 1 (za kryształ) = 7, czyli jest OK.Pic(k?)tus pisze:A to nie o jedną kość DD za dużo? Albo jakoś zle liczeale i seerstaf i DS i 2 magow he zabiera po 1 kości z tego co sie orientuje. do tego 4 za armijne i magow + anullian. Mam nadzieje ze sie myle, jeśli tak to niech mnie ktoś poprawi
Gdyby można bo było brać na mounta, byłby standardowym elementem wyposażeniem lorda na smokuJa bym brał White sworda jakby można go było na mounta wziąć a tu dupa.
True. I jeszcze kosztuje te 60pkt...A najbardziej mnie denerwuje Blade of leaping gold. Po grzyba mi te 7A z silą 4!
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
ta broń co rani przeciwników z 2+ Ranami na 2+.Zwolin pisze:co to jest foe bane ?
bo nie mam ang. podręcznika a żałuje
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
nie wiem czy dobre miejsce na takie pytanieAsassello pisze:DD = 2 (poll) + 2 (magowie) + 1 (za posiadanie maga HE) + 1 (za pierwszego DS-a) + 1 (za kryształ) = 7, czyli jest OK.
PD można dociągnąć do 6 = 2 (poll) + 4 (za magów