Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Hell pit abomination kojaży mi się z robakiem a nie z pochodną szczura...
a sztandar z pajęczynką miażdży...
a sztandar z pajęczynką miażdży...
Nie wiem czy już było, ale i tak wklejam, moim zdaniem naprawdę bardzo fajna konwersja abominacji:
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mnie też się nie podoba
plastikowa Godzilla z "na silę" doklejonym szczurzym ogonem i trochę lepiej dopasowaną głową.
plastikowa Godzilla z "na silę" doklejonym szczurzym ogonem i trochę lepiej dopasowaną głową.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mi się nawet podoba, może łączenie ogona z dupą jest trochę słabe, futro też (gdyby było jednolite lepiej by imo wyglądało, a nie takie raz chude, raz grube) ale źle nie wygląda.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Chociażby na masterze w Białymstoku można było takie cudo podziwiaćeliah91 pisze:nie jak niektóre ulepki z modeliny i częściami z lego, a takie też widywałem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
zbyt duży miszmasz - hełm DElficki to bardziej eldar, nogi jakieś transformersowe, wampirzy "diadem" - kompletnie bez sensu/pomysłu, miecz khorne'a... ... ...
a ten grzebień na czole wygląda jakby wampir się urwał z obsady "Buffy"
a ten grzebień na czole wygląda jakby wampir się urwał z obsady "Buffy"
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę