Te co powina być zielone u zielone
Moderator: Kołata
Lunn-ja mam je w kazdej rozpie z warbossem (na granie wyverna mam za male umiejetnosci )
praktycznie w kazdej bitwie spelniaja pokladane w nich nadzieje...i przy koszcie 160pkt(4 zwyklasy) ma sie calkiem solidny oddzialek
przy 8ld...coz...wtedy nie ryzykuje ich brania
ale kto wie...moze na <2k wypra doom divera
praktycznie w kazdej bitwie spelniaja pokladane w nich nadzieje...i przy koszcie 160pkt(4 zwyklasy) ma sie calkiem solidny oddzialek
przy 8ld...coz...wtedy nie ryzykuje ich brania
ale kto wie...moze na <2k wypra doom divera
Życzę powodzenia.
Po 1: jakbym z Tobą grał, to TY musiałbyś mi pokazać że możesz im to dać
po 2: O ile mnie pamięć nie myli oddziały DoW mogą brać tylko wspólne sztandary (jak bronie etc). W tej kwestii mogę się spytać kogoś kto zbiera DoW.
Po 1: jakbym z Tobą grał, to TY musiałbyś mi pokazać że możesz im to dać
po 2: O ile mnie pamięć nie myli oddziały DoW mogą brać tylko wspólne sztandary (jak bronie etc). W tej kwestii mogę się spytać kogoś kto zbiera DoW.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Ech. Nie kminisz stary.
Najpierw tworzysz oddzial zgodnie z ksiega armii OK (w tym wykupujac sztandar magiczny) a potem wynajmujesz go do OnG.
wiec nie mozesz dac sztandaru z armii OnG
Najpierw tworzysz oddzial zgodnie z ksiega armii OK (w tym wykupujac sztandar magiczny) a potem wynajmujesz go do OnG.
wiec nie mozesz dac sztandaru z armii OnG
co nie zabrania dac jakiegos za 25 od OK
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
a co undying daje?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
khemri ...shino ale tam jest zapisek UNDeuD:)