przyczajony Incognito, ukryta sraka!Zawsze Przyczajony
Incognito
D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Wałkarz
W gaciachNehan pisze:przyczajony Incognito, ukryta sraka!Zawsze Przyczajony
Incognito
No nie mogę z tym gościem.
Incognito może ty jesteś jakimś komikiem albo politykiem.
Normalnie dowcip twój stoi na wysokim poziomie;]
A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
Hyyy, straszne. To ile nam zostało czasu ?To nie było kłamstwo, powiedziałem że JA nie będę hackował konta. Jak widzisz zajmuje się tym ktoś inny.
Woda w klozecie przewyższa twój intelekt.A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
Idź do jakieś szkoły cyrkowej, to może cię tam nauczą jakieś ciętej riposty, bo narazie to krucho.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Po avatarze to i Ty nie wyglądasz... na jakikolwiek intelekt.Incognito pisze:A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
I akurat w przypadku Twojej radosnej twórczości, dobrze że nie ma avatara, który mógłby wprowadzić nas w taki błąd
E tam, ja tu tylko sprzątam.Incognito pisze:Tomash: To fachowcy, znają się na swojej robocie, przynajmniej tak dobrze jak ty na swojej.
Chciałem tylko być oryginalny i potraktować choć jedną Twoją wypowiedź poważnie a poza tym pokazać, że wszelkie próby hackowania forum musiałyby się chyba opierać na atakach na samego apache'a, bo i moduł php, i sam silnik forum są w wersjach nie pozostawiających wielkich nadziei. A hackowanie apacza w wersji działającej na DH to, przyznam szczerze, wyzwanie.
Ale nie jestem pyszny, bo jedyne absolutnie bezpieczne komputery to tylko te odłączone od sieci. Po prostu coś nie wierzę w tych Twoich "fachowców", to wszystko
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Przepraszam, wycofuję prośbę o zbanowanie.
Oddajcie mu konto z możliwością pisania tylko w tym temacie
Znalazłbym tu chyba ze 3 nowe podpisy ale nie chce mi się kopiować
Pytanie za 15pkt, kto powie z której części forum zostało wzięte źródło?
Oddajcie mu konto z możliwością pisania tylko w tym temacie
Znalazłbym tu chyba ze 3 nowe podpisy ale nie chce mi się kopiować
Pytanie za 15pkt, kto powie z której części forum zostało wzięte źródło?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Strona główna. Czy nie dałoby się wymienić owych piętnastu punktów na coś bardziej materialnego?Zox pisze:Pytanie za 15pkt, kto powie z której części forum zostało wzięte źródło?
Jako niezarejestrowany i tak może tylko tutaj pisać. Na szczęścieOddajcie mu konto z możliwością pisania tylko w tym temacie
Jak przyjedziesz na tegoroczny Wielki Miecz to myślę że dałoby radę - tylko musiałbyś przypomniećDusiołek pisze:Czy nie dałoby się wymienić owych piętnastu punktów na coś bardziej materialnego?
@Admin: To co z tym zegarem, da się radę?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
-
- Wałkarz
No właśnie co z zegarem???:P
Już zaostały jakieś 3 dni lae moge się mylić....
Już zaostały jakieś 3 dni lae moge się mylić....
-
- Wałkarz
Przepraszam za multi post ale nie mogłem się powstrzymać....Incognito pisze:A ja czekam na ciętą ripostę Skavenblight, bo coś mi się wydaje, że tylko tak powiedziała, nie wiedząc za bardzo co odpowiedzieć. Po avatarze nie wygląda na taką co mogła by mnie przewyższyć intelektem, ale cóż, może się mylę...
Incognito troche więcej szacunku do kobiet... Widać że nie jesteś na bieżąco jeśli chodzi o maniery bo kobietą należy się bezwględny szacunek , i kontrola słownika (tzn. bez wulgaryzmów ,bądź słów obraźliwych)
Jak jeszcze raz tak się zachowasz to moge ci obiecać że jak cię kiedyś spotkam to ja sie zachowam po chamsku i tak ci nakopie do d**y że ci sie literki w nicku poprzestawiają.
Wyraziłem sie jasno?
Ostatnio zmieniony 5 maja 2007, o 10:31 przez Raistlin_Meyere, łącznie zmieniany 1 raz.
Z glana go z glana!
Wybacz chłopakowi, pewnie nigdy niemiał dziewczyny i niebędzie miał!
Wybacz chłopakowi, pewnie nigdy niemiał dziewczyny i niebędzie miał!