fajna wielkośc herdstone'a nie
5-6 zdjęcie
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: Dibo
Ja przeczytałem.Shino pisze:nie przeczytales sekscji magiczne przedmioty prawda?Dziki pisze:Tylko jest różnica między "Herdstone", a "Shard of Herdstone", także ten na stronie GW może być jeszcze większy.![]()
To oczywiste, ze wystawiam taki kamyk jak na fotce mniej więcej"Napełniony magiczną moca Odłamek Kamienia Stada emanuje tak potężna magiczną mocą, że wbity w ziemie w ułamku sekundy powoduje, że z ziemi wyrasta poszarpana skała.
Po wbraniu stron, ale zanim armie zostana wystawione, ustaw odpowiedni element terenu (reprezentujący Kamień Stada) w swojej strefie rozstawiania.
bla bla bla."
No i wszystko jasne. Sorry mój błąd.szafa@poznan pisze:Cytuj:
"Napełniony magiczną moca Odłamek Kamienia Stada emanuje tak potężna magiczną mocą, że wbity w ziemie w ułamku sekundy powoduje, że z ziemi wyrasta poszarpana skała.
Po wbraniu stron, ale zanim armie zostana wystawione, ustaw odpowiedni element terenu (reprezentujący Kamień Stada) w swojej strefie rozstawiania.
bla bla bla."
To oczywiste, ze wystawiam taki kamyk jak na fotce mniej więcej
Wrubel, posiałeś.Wrubel pisze:Chodzi Ci o nich?????CAR2N pisze:wg mnie bardziej wiarygodnym zrodlem jest osoba z GW anizeli wywody forumowiczow na roznych forach ,gdzie ktos uznany za "guru forumowego" jak powie tak reszta uwierzy ,ze ma byc
uściślają, niestety także xet, który ewidentnie ne przeczytal opisu kamyka w army booku bo upiera sie ze to punkt, a nie element terenu.mogliby uściślić jego pararmetry.
Nie taki żaden - z tarczami w kombacie mają 4+Mi się wydaje że cofnęli minosy w tył:)... koszt 63pkt za speciala bez żadnego sejva i żadnych bogów... a co jest najbardziej hardcorowe, to D6 w pogoni, przecież flow flowem, ale D6 na gonienie;/... Niby super sila 4ataki w szarzy, no ale prosze, 4 minosy 252pkt, gdzie skinki i inne shoty zjadają je na śniadanie:)...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Spamu pancernej jazdyNie taki żaden - z tarczami w kombacie mają 4+. A że spam skinków to zapluwa pestkami ? A czego on nie zapluwa
![]()
![]()
?
Odkąd zapluły moich rycerzy-nurglitów i w to śmiem powątpiewaćSpamu pancernej jazdy
Oraz dwuraki i drugą broń.minosy moga miec tarcze?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Nie było ich 5, było 7 z bohateremCzarku, czy wiesz co to znaczy spam????Spam to nie pięciu.