GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
Re: GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
Przypomniałem sobie ze flamery są w rare ;/ a chyba nie można brać rarów w kontyngencie ;/ Dlatego pomysł z demonami nie wypala. pozdro
Inaczej ta sroga inwestycja mogła by się nie spłacić ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nom też to zauważyłem
a Diba nie ma wcale na liście a zdaje się że będzie ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niekoniecznie Raptor - niby ich nowy AB nie zachwyca, ale jest lepszy niż stary, przeskoczyli OnG chyba ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
No więc tak hipno przyznaje sie ... zawsze chciałem być taki jak ty do tego stopnia ze zgłosiłem sie nawet jako ty ... tak mi wstyd - wybacz
Przyjde z bretką i bretką. A nowe bestie łechtają dzyndzelek - nie da sie tym grać sesnsownie - BA nawet for fun
A niemożnaość grania kozami for fun to jakieś kuriozum.
p/s
No chyba ze ktoś lubi zdawać masowe paniki na 7 ld no to wtedy rzeczywiscie jest masa zabawy
p/s2
Bretka - żeby nie grać znowu samymi podstawkami![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Przyjde z bretką i bretką. A nowe bestie łechtają dzyndzelek - nie da sie tym grać sesnsownie - BA nawet for fun
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
p/s
No chyba ze ktoś lubi zdawać masowe paniki na 7 ld no to wtedy rzeczywiscie jest masa zabawy
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
p/s2
Bretka - żeby nie grać znowu samymi podstawkami
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !