Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
ale jak grasz bez magii to nie tak łatwo go zabić
można zawsze w niego wjechać BSB z BB
gość od tego razem z całym oddziałem zejdzie
można zawsze w niego wjechać BSB z BB
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Chyba żartujeszZwolin pisze:można zawsze w niego wjechać BSB z BB
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
no może nieco przesadziłem
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
chyba, że chodziło ci o to, że bsb zajdzie
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
raczej szło o to że wjeżdżasz oddziałem DP z BSB z BB
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
- Master of reality
- Oszukista
20GG+Wampir lord vs DP+BSB+BB
To w CR 5 do 2+D6
Stawiam na wampiry
To w CR 5 do 2+D6
Stawiam na wampiry
I sold my soul for rock'n roll
a kto się będzie w gwardie pchał od przodu?
da się im zaszarżować na coś tam albo najpierw uszczupli bolcami
tak czy siak duże klocki załatwia się jak już nic nie można nam zagrozić
tak ruchawą armią jaką ja mam można spokojnie o taki klocek się nie martwić i najpierw załatwić choćby wrighty lub wykończyć śmieć
a właśnie do ogrów strzelać pojedynczymi czy salwą?
da się im zaszarżować na coś tam albo najpierw uszczupli bolcami
tak czy siak duże klocki załatwia się jak już nic nie można nam zagrozić
tak ruchawą armią jaką ja mam można spokojnie o taki klocek się nie martwić i najpierw załatwić choćby wrighty lub wykończyć śmieć
a właśnie do ogrów strzelać pojedynczymi czy salwą?
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
ja napisze. Przez caly tur kostki mnie nie lubily... tylko w walce z VC w 1 bitwie VC mialy problemy i to nie male, i skonczylo sie 17-3 a tak to rybka, nic nie wychodzilo, nic! lord z foebane trafia lisza na 3 trafiaja 3 hity, ranie na 2, i 3 galy... to sorry co tu opisywac?
relosu jaka to rozpa?
ponawiam pytanie z Ogrami: salwą czy pojedynczymi ?
ponawiam pytanie z Ogrami: salwą czy pojedynczymi ?
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
salwą.Zwolin pisze: ponawiam pytanie z Ogrami: salwą czy pojedynczymi ?
SD z foebane wg Andrzeja, 2x magowie 2lvl seer, DS, 2lvl silver wand 2xDS, 2x archers, 12 WL FCG balanc, 6dp ellyrion 6dp BoS 7SM muz, 2x RBT 2x orzel.
A teraz bd sestowac arcy na podobnym zlozeniu jak andrzej tyle ze ja na BoH a nie arcy z Rof, silverem i 2x DS + caddy i caddy z corinem zamiast jednego scrolla, a tak to 2x20 WL jeden z balancem i champion a AoF, a 2 z Lionem i championem z AoL, 6 PG z BoS 3x RBT i orzel. A zapomnial bym ze do tego jeszcze BSB z BB.
A teraz bd sestowac arcy na podobnym zlozeniu jak andrzej tyle ze ja na BoH a nie arcy z Rof, silverem i 2x DS + caddy i caddy z corinem zamiast jednego scrolla, a tak to 2x20 WL jeden z balancem i champion a AoF, a 2 z Lionem i championem z AoL, 6 PG z BoS 3x RBT i orzel. A zapomnial bym ze do tego jeszcze BSB z BB.
- Master of reality
- Oszukista
Ale przecież to sensu nie ma. Czary Arcy wchodzą na If a ci dwaj caddy to nie poczarują tyle żeby się przebić przez scrolle i DDRelosu pisze:A teraz bd sestowac arcy na podobnym zlozeniu jak andrzej tyle ze ja na BoH a nie arcy z Rof, silverem i 2x DS + caddy i caddy z corinem zamiast jednego scrolla,
I sold my soul for rock'n roll
nie zawsze wychodzi IF-ka.Master of reality pisze:Ale przecież to sensu nie ma. Czary Arcy wchodzą na If a ci dwaj caddy to nie poczarują tyle żeby się przebić przez scrolle i DDRelosu pisze:A teraz bd sestowac arcy na podobnym zlozeniu jak andrzej tyle ze ja na BoH a nie arcy z Rof, silverem i 2x DS + caddy i caddy z corinem zamiast jednego scrolla,
rzucając z 4 kości czary na 11+ lub 12+ jest ok 50 % szans na IF.
A mali magowie zaczynają się przebijać się 4-5 turze - pytaniem pozostaje jedynie to czy się to opłaca
panowie tych 2 caddych to u mnie bd u niego byl jeszcze pan z 2 lvl. U mnie caddy bd tylko zeby trzymac scrolle i miec tego corina, bo jak nie daj bog nie bd ifki to przeciwnik nie bd mial kosci/scrolli na dispel corina, lub poleci na to scroll co dla mnie i tak bd na +, + magowie np bardzo ladnie rzucaja sobie male fireballe lub mala kuznia wyciagaja puszeczki z oddzialow.
Grając na 2000 punktów, z Krasnoludami jest sens inwestować w czarodzieja? (lorda/zwykłego)
Przeciwnik nie będzie miał kowadła.
Chyba lepiej zainwestować w lorda i bohaterów do walki wręcz?
Przeciwnik nie będzie miał kowadła.
Chyba lepiej zainwestować w lorda i bohaterów do walki wręcz?
Wisła Kraków.