Carnifex
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
podoba mi sie ale jesli moge cos doradzic:
jezorek jest za czerwony rzuca sie w oczy za bardzo ja bym przyciemnil
a reszta bardzo mi sie widzi
jezorek jest za czerwony rzuca sie w oczy za bardzo ja bym przyciemnil
a reszta bardzo mi sie widzi
no mi niestety sie neipodoba blending baaaardzo kuleje, tlo za jasne i ogolnie fotka przeswietlona nos jako jedyna jaskarawa czesc figuki, wyroznia sie i odrazu zwraca sie na neigo uwage- jest pomalowany dos kiepsko... neistety. slabiutko. pracuj pracuj
... i na turniejowym stole rzadko takiego pooglądaszBonczek pisze:Ładnie, ładnie Nareszcie Carnifex sklejony do walki, a nie grubasek z pukawkami To lubię
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
IMO zalozenie GW bylo zrobic cos duzego i wolnego do walki co jest ciezko zniszyc ale chyba im nie dokonca wyszlo bo carnifex w poruwanniu do reszty tyranidow jest rzecywsicie wolny, a co do figurki na zdjeciu to fiolet jest super ale nie widzi mi sie cien bialego to fioletowy