Jedy Knight pisze:Zawracanie głowy.
Podstawowym, psim obowiązkiem gracza w takiej sytuacji jest dopytanie się organizatora czy jego armia zostanie dopuszczona.
I niech Pan Ice-T nawet nie próbuje pisać, że nie spodziewał się, że tak wyjątkowa armia może być kontrowersyjna, że nie miał zdjęć na forum do okazania, że nie umiał zrobić więcej zdjęć, czy nie mógł opisać Blessowi na forum, bo ten był nieosiągalny.
Brak szacunku dla siebie, organizatora, graczy i forumowiczów.
Niezależnie od ilości pracy, klasy malarskiej czy kasy.
Do mnie ludzie ślą zdjęcia z krańców świata, czy ich koncepcje zostaną dopuszczone, a tu …
Po prostu, Panu Ice-T zachciało się wywołać zamieszanie.
Skutecznie.
Nie wiedziałem, że trzeba się gdziekolwiek zgłosić, a tym bardziej do ciebie, żeby dostać pozwolenie na koncepcję armi i jej wykonanie.
Może i ludzie modlą się tu do ciebie, mają wielki szacun i zgadzają się z tobą we wszystkim ale czasem piszesz poprostu głupoty...
Jak bym chciał robić w chuj zamieszanie i niszczyć mastera to bym przyszedł z ulepkami zrobił flame naszcał na oragnizatorów i wszedzie wypisywał że w Łomiankach na turnieju było do dupy, i ogólnie mam brak szacunku do wszystkich... (prosze cię zastanów się i ogarnij)
nie chciałem rozgłosu to wy nakręcacie sami siebie zresztą niepotrzebnie to był mój jedy post gdzie chciałem nieco powiedziec coś ze swojej strony wcześniej sie nie odzywałem.