Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
-
- Kretozord
Green Knight, poprosze - wyslij mi na maila, to dzisiaj kolo 23 wrzuce na strone.
EDIT: Ranking na stronie juz jest aktualny. Plik xls do pobrania rowniez aktualny.
Dziekuje za uwage i dobranoc![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: Ranking na stronie juz jest aktualny. Plik xls do pobrania rowniez aktualny.
Dziekuje za uwage i dobranoc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nie sprawdzam maila codziennie, tylko raz na tydzień czy dwa (ten koordynatora), więc siłą rzeczy moje potwierdzenia nic by nie dały.Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem?
A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
![Obrazek](http://i37.photobucket.com/albums/e78/Maly_Jozio/Moria%20banner/moriaver2.jpg)
Cfaniak się znalazłMotor pisze:A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja maila sprawdzam codziennie, a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem?
Miejmy nadzieję.adeon pisze: a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Adeon zamnknales ranking 2006/2007 , a nie ma jeszcze wklepanych wynikow challengera w Gdansku...
a mnie tam nie chce ten ranking dzialac, moge co prawda sciagnac xls ale on nie jest pelen chyba....
Scimi kiedy aktualizacja ligi (dalej brak Masterminda) ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
To byl turniej w Toruniu juz pisalem... Ostatni turniej wfb w Bydzi byl 10 marca...
- swieta_barbara
- habydysz
Czyli jednak do ligi nie wpadly wyniki z lublina pre - euro? Szkoda... Pojechalbym Kolate w czoko.