temat/galeria/wysypisko - jurak'a /Nurgl Warriors/
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: temat/galeria/wysypisko - jurak'a /shaggoth/
malowanie swietne ale mnie szczegolnie zainteresowal mech na podstawce... co to takiego? bo wyglada calkiem fajnie/naturalnie...
oo akurat meszku nie dokonczylem (wash pojdzie)Niko pisze:malowanie swietne ale mnie szczegolnie zainteresowal mech na podstawce... co to takiego? bo wyglada calkiem fajnie/naturalnie...
a meszek to zmielona gabeczka, do kupienia w sklepach modelarskich.
tego sie obawiale... kiedys mialem juz z tym stycznosc i nie bylem zadowolony z efektu... ale tu wyglada fajnie... czym go kleiles?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajny dobór kolorów Technicznie też bez zarzutu. Tylko krawędzie podstawki pobrudzone farbą.
Obledny jest - swietnie dobrana kolorystyka i bardzo dobra technika.
Jedynie podstawka troche biedna.
Jedynie podstawka troche biedna.
dzieki wielkie za komenty i ciesze mnie ze sie podoba (no niestety podstawki beda troche biedne, w koncu pustkowia , postaram sie nad tym popracowac )
no i biore sie za drugiego maga ( )
no i biore sie za drugiego maga ( )
no i postaram sie utrzymac jako taki poziombem pisze:Malowanie też niezłe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
pierwsza piatka warriorow nurgla, troche mnie sie to przeciaglooo, ale jakos dalo rade
podstawek narazie nei upiekszam (jakos mi sie niechce, a w sumie walne wszystkie jak skoncze wszystkich, szczescie ze tylko 21 :/)
cosik fotka mi blada wyszla :/
podstawek narazie nei upiekszam (jakos mi sie niechce, a w sumie walne wszystkie jak skoncze wszystkich, szczescie ze tylko 21 :/)
cosik fotka mi blada wyszla :/
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2010, o 18:17 przez jurak, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładnie Jurek jak zawsze.... tylko dodaj coś ciekawego na podstawki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
poproszę przepisa na następujące elementy:
zbroja
płaszcze te brązowe i futro na nich szare zresztą też...
czachy i szkielet na sztandarze
buciory
:>
malowanie bardzo fajene na podstawki przydała by się jakaś klimatyczna trawka ale nie zielona ....
zbroja
płaszcze te brązowe i futro na nich szare zresztą też...
czachy i szkielet na sztandarze
buciory
:>
malowanie bardzo fajene na podstawki przydała by się jakaś klimatyczna trawka ale nie zielona ....
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2010, o 21:00 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.
fotka jakas z pupy wyszla, generalnie sa bardziej soczysciRasti pisze:No fajowi, stonowani mocno, mam nadzieję, że na żywca też są tacy
zbroja: taki moj mix iyanden darksun (fund) + ch black / tarcze shadowane Umbral Umber (p3)Kefas pisze:poproszę przepisa na następujące elementy:
czachy/szkielet: wspomniany wczesniej w temacie Vocal'a Hammerfall Khaki (p3) wash z dev muda (wyciagany bazowym + bialy).
plaszcz: calthan brown (fund) wash de mud (wyciagane bazowym + bialy)
misiek na plaszczu: Rucksack Tan (p3) wash dev mud (wyciagane bazowym + bialy)
buciki: Umbral Umber (p3) wash Badab Black (wyciagane bazowym + Rucksack Tan (p3))