1 % z PITA
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
1 % z PITA
Właśnie wypełniam PiTa i zastanawiam się na jaką fundacje przeznaczyć 1% mojego podatku,jakieś propozycje?
While faithless traitors still live, there can be no forgiveness.
jeszcze mnie to nie dosięglo, ale jakbym mial to robić przeznaczylbym na pewno na coś związanego z kulturą w naszym państwie, gdyż ubogo z nią jest
z kultura nie jest tak zle jak z drogamiKosa pisze:jeszcze mnie to nie dosięglo, ale jakbym mial to robić przeznaczylbym na pewno na coś związanego z kulturą w naszym państwie, gdyż ubogo z nią jest
a tak naprawde to tez przeznaczalbym na pomoc chorym dzieciom
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
zależy jakie się ma oczekiwania od kulturyMorsereg pisze:z kultura nie jest tak zle jak z drogamiKosa pisze:jeszcze mnie to nie dosięglo, ale jakbym mial to robić przeznaczylbym na pewno na coś związanego z kulturą w naszym państwie, gdyż ubogo z nią jest
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Kościół kościół inaczej pójdziecie do piekla.
Jesli nie wiesz, to pozwole sobie tutaj tuta cos zaproponowac:
"Szanowni Państwo,
pozwalam sobie na przekazanie apelu o wsparcie 1% budowy DOMU SZTUKI "Olejarnia" w Szczecinie.
Towarzystwo Społeczno - Kulturalne "JESTEŚMY" KRS 0000200761 jest organizacją pożytku publicznego i statutowo zbiera na odbudowę Starej Olejarni na potrzeby przyszłej szkoły baletowej w Szczecinie. Razem z Fundacją Balet chcielibyśmy stworzyć nowe możliwości działalności kulturalnej w bardzo zdewastowanym budynku, wpisanym do rejestru zabytków i tchnąć w niego nową duszę.
Więcej szczegółów o budowie na stronie internetowej www.fundacjabalet.pl . Jeśli mogą Państwo rozpropagować wśród swoich przyjaciół idee budowy Domu Sztuki to bardzo będziemy wdzięczni. Państwa 1% pozwoli nam na kontynuację rozpoczętej budowy.
W zeszłym roku wykonaliśmy roboty rozbiórkowe i wyburzeniowe wraz z zabezpieczeniem konstrukcji budynku i wywiezieniem ponad 1300 m3 gruzu. Otrzymaliśmy kolejne dofinansowanie z Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego, a więc ruszamy dalej z pracami.
Z poważaniem
Maria Andrzejewska "
Jak uzbieraja pieniadze na dalsza czesc budowy to bede mial tam dlasza praktyke do uprawnien budowlanych:) Pisze, zeby nie bylo niedomowien jaki mam w tym interes:)
"Szanowni Państwo,
pozwalam sobie na przekazanie apelu o wsparcie 1% budowy DOMU SZTUKI "Olejarnia" w Szczecinie.
Towarzystwo Społeczno - Kulturalne "JESTEŚMY" KRS 0000200761 jest organizacją pożytku publicznego i statutowo zbiera na odbudowę Starej Olejarni na potrzeby przyszłej szkoły baletowej w Szczecinie. Razem z Fundacją Balet chcielibyśmy stworzyć nowe możliwości działalności kulturalnej w bardzo zdewastowanym budynku, wpisanym do rejestru zabytków i tchnąć w niego nową duszę.
Więcej szczegółów o budowie na stronie internetowej www.fundacjabalet.pl . Jeśli mogą Państwo rozpropagować wśród swoich przyjaciół idee budowy Domu Sztuki to bardzo będziemy wdzięczni. Państwa 1% pozwoli nam na kontynuację rozpoczętej budowy.
W zeszłym roku wykonaliśmy roboty rozbiórkowe i wyburzeniowe wraz z zabezpieczeniem konstrukcji budynku i wywiezieniem ponad 1300 m3 gruzu. Otrzymaliśmy kolejne dofinansowanie z Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego, a więc ruszamy dalej z pracami.
Z poważaniem
Maria Andrzejewska "
Jak uzbieraja pieniadze na dalsza czesc budowy to bede mial tam dlasza praktyke do uprawnien budowlanych:) Pisze, zeby nie bylo niedomowien jaki mam w tym interes:)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja proponuje wesprzeć schroniska dla zwierząt.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Jacek_Azael
- Masakrator
ja tam przekazuje 1% na budowę studni w Afryce.
rok temu dalem na rysie w tym roku na foki (a wlasciwie na polski WWF)... a dzieci i tak daje wiekszosc a kultura czy ogolnie jakies tam budowle... po co to komu...
kiedys jak bylem maly i smigalem z ojcem na wycieczki widzialem rysia... raz jeden w zyciu... i mam nadzieje ze moj syn tez kiedys cos takiego zobaczy... jak nie rysia to foka albo innego losia dlatego daje na "nature"
kiedys jak bylem maly i smigalem z ojcem na wycieczki widzialem rysia... raz jeden w zyciu... i mam nadzieje ze moj syn tez kiedys cos takiego zobaczy... jak nie rysia to foka albo innego losia dlatego daje na "nature"
http://www.fundacjasynergia.pl/
Jest to fundacja wspierająca osoby niepełnosprawne.
Jej prezesem jest osoba niepełnosprawna, grająca od lat w Warhammera. Zapewne niektórzy z was go kojarzą z jakiegoś turnieju. To Żuczek albo "Mały huncwot" jak ktoś woli
Ja w każdym bądź razie z bracią Warhammerową jestem i tam wpłącam mój 1%.
Pozdrawiam.
Jest to fundacja wspierająca osoby niepełnosprawne.
Jej prezesem jest osoba niepełnosprawna, grająca od lat w Warhammera. Zapewne niektórzy z was go kojarzą z jakiegoś turnieju. To Żuczek albo "Mały huncwot" jak ktoś woli
Ja w każdym bądź razie z bracią Warhammerową jestem i tam wpłącam mój 1%.
Pozdrawiam.
Fundacja im Jerzego Kukuczki czyli Śmigło dla Tatr...
http://www.smiglodlatatr.pl/jeden_procent.php
http://www.smiglodlatatr.pl/jeden_procent.php
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)