Co po Skull Pass?

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Herkules
Mudżahedin

Re: Co po Skull Pass?

Post autor: Herkules »

tak bez problemu , Starczy ich odpowiednio pomalować ( tatuaże ) i da rade .

AwangardowyKaloryfer
Wałkarz

Post autor: AwangardowyKaloryfer »

Zamówiłem to co trzeba na Cytadeli doszło w 2 dni bez zakłóceń. Teraz mam pewien problem, chodzi o to że w boksie orków jest tylko 8 rąk do trzymanie tarcz. Chce raczej zrobić 17 orków z tarzczami a nie 8 więc co mam robić? Myślę nad wycinaniem z leworęcznych broni ostrzy bo wtedy wyglądają jak te na tarcze. Co o tym myślicie?

PS:
Dlaczego w boksie orków jest ich tylko 19 !? Czemu nie 20 ? Cholerne cięcia kosztów... Rozumiem że na wypraskach jest maks. 4 nogi, 4 tułowia i że nie wcisną dodatkowego orka na zwykłych, no ale na tej wyprasce z bossem, sztandarowym i muzykiem jest jeszcze pełno miejsca akurat na jednego wojownika....
http://www.demland.info/dem/
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)

Tandor92
Chuck Norris

Post autor: Tandor92 »

No można wziąść lewe ręce i obciąć im broń, powinno dobrze wyglądać. Czemu jest 19? Bo są 4 wypraski po 4 i grupa dowodzenia, razem daje nam to 19, cóż modele nie najnowsze i kiedyś GW nie umiało wpaść na pomysł aby w wyprascę grupy dowodzenia dać dodatkowego typka, podobnie było ze starym imperium- 19 modeli w boxie. Właściwie nie robi to większej różnicy jesli chcę się posiadać kilka regimentów orków po 25 powiedzmy, bo tak czy siak trza kupić o 1 więcej, jednak jeśli ktoś ma wyliczona kwotę na 1 box i chce mieć 1 regimęt, to jest mały problem, można poszukać pojedyńczego orka bo kupno 2 boxa dla 1/kilku modeli raczej się nie opłaca. Jak się wsadzi do oddziału herosa jest akurat 20, jednak wystarczy że stracą 1 i już nie mają pełnego rank bonusa.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

I tak lepiej niż 16 w boxie, :/

ODPOWIEDZ