Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.
Hej
Jestem tutaj nowa :p Jedną z moich prac (gnoblary) umieścił już kiedyś Kacper w swoim temacie. Postanowiłam założyć własny. I proszę bardzo, pierwsze wrzucam skaveny (malowane na poziom pierwszy), mam nadzieję, że Wam się spodobają
Jestem tutaj nowa :p Jedną z moich prac (gnoblary) umieścił już kiedyś Kacper w swoim temacie. Postanowiłam założyć własny. I proszę bardzo, pierwsze wrzucam skaveny (malowane na poziom pierwszy), mam nadzieję, że Wam się spodobają
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, o 18:33 przez Magda, łącznie zmieniany 15 razy.
zapowiada się klasa, tylko postaraj się o jakieś jaśniejsze zdjęcia
Witamy koleżanke,w zasadzie to mało tu kobiet,skaveni całkiem ładni,schludnie pomalowane,fajny schemat kolorów
może dla was to jest tylko schludnie ale dla mnie to jest pro Chciałbym żeby moja schludność tak wyglądała
Nie no ode mnie wielkie
Nie no ode mnie wielkie
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bombowe futrzaki! malowanie bardzo ładne jak na pierwszą klasę to top score! :> podstawki rewelacyjne fajna trawka fajne kamulce... ja sam będę wrzucał na swoje skaveny burnt grass ewentualnie amixowany z scorched!
czekam na kolejne prace i więcej szczurów! niedługo się okaże że kobiety malują lepiej niż faceci!
czekam na kolejne prace i więcej szczurów! niedługo się okaże że kobiety malują lepiej niż faceci!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Całkiem przyjemny i przyzwoicie pomalowany regiment, ale koniecznie popraw krawędzie podstawek bo wyglądają niechlujnie.
No i popracuj nad oczami, jeśli już koniecznie robisz "ludzkie" oczy (IMO w szczurach lepiej wyglądają tradycyjne czerwone) to maluj je troszkę bardziej przymknięte i rób większe źrenice
P.S. Witamy na forum
No i popracuj nad oczami, jeśli już koniecznie robisz "ludzkie" oczy (IMO w szczurach lepiej wyglądają tradycyjne czerwone) to maluj je troszkę bardziej przymknięte i rób większe źrenice
P.S. Witamy na forum
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam złą wiadomość... to okazało się już dawnoKefas pisze: niedługo się okaże że kobiety malują lepiej niż faceci!
Szczury eleganckie, nawet bardzo - ładne, czyste malowanie.
Te krawędzie podstawek zamaluj, bo Ci się tam chlapnęło trochę brązu. Ale poza tym super. Ładny start na forum, witamy
Patrząc na figurki takie jak te - to chciałbym być kobietą
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, o 15:42 przez kubon, łącznie zmieniany 1 raz.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Widac zdolna uczennice zdolnego nauczyciela. Styl Kacpra jak sie patrzy...
Dobra robota.
Dobra robota.
to akurat wiadomo od dawna, przecietny facet lapie o co w tym biega rok czy dwa, a kobietom zajmuje to miesiac czy dwa... poczucie estetyki i wyroznanie takich kolorw jak fiolkowy czy turkusowy jest zapewne pomocneKefas pisze:niedługo się okaże że kobiety malują lepiej niż faceci!
zreszta najlepsi malarze i w PL i na swiecie to wlasnie kobiety
prace bdb, szczegolnie ze to poziom 1
pzdr