Demon Prince
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Demon Prince
To praca mojego dobrego zioma z klubu Bartasa , no i od niedawna takze studyjnego kolegi...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2007, o 08:39 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
@ Fanatyk Sztuka z natury jest nieprzydatna
Talentu rzeźbiarskiego niemożna koledze odmówić ale np co to jest to nad głową demona? Ogólnie czegoś tu brakuje (może to ta niezbyt szczęśliwa poza demona)
Jak zamocowane są te łańcuchy?
Talentu rzeźbiarskiego niemożna koledze odmówić ale np co to jest to nad głową demona? Ogólnie czegoś tu brakuje (może to ta niezbyt szczęśliwa poza demona)
Jak zamocowane są te łańcuchy?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
nawet to wyglada ale wielkie to jak cholera i czeko skrzydlo zaslania jego twarz to mi najbardziej nie pasuje ale reszta bez zarzutow masz swoj styl
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
to jest czempion warriorów khorna
Świetny! Pomysł super! Naprawdę jestem pod wrażeniem Jedyne do czego mógłbym isę przyczepić to sam demon. Potrzebuje imo kilka poprawek ale i tak robi wrażenie! Pogratuluj koledze
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
bardzo brawo Bartas!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Z tego co mi Bartas mowil to kazde oczko sklejone jest na super glue... Sam nie moglem w to uwierzyc , ze taka sztywnosc to uzyskalo... Ogolnie mozna grac ta praca jak demonem , albo postawic na polke - Bartas mial wizje , zeby stworzyc demona wychodzacego z portalu , usiadl , polepil i wyszlo
Sam bylem zdziwiony , Bartas na poczatku mowil mi , ze probowal je zespawac , ale odpuscil i wtedy z pomoca przyszedl stary dobry super glue...
no dobra, a teraz dawaj co tam ten Bartas jescze ma, bo poziom galerii idzie w górę, ludkowie rzeżbić zaczeli, podoba mi się.
Czyżbym za katalizatora bez zbędnej skromności zrobił?
Czyżbym za katalizatora bez zbędnej skromności zrobił?
Ostatnio zmieniony 8 maja 2007, o 01:11 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
Walnij to na okrągłą podstawkę i masz doskonałego bohatera Chaos Space Marines służącego do przyzywania świniaka
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl