Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
wiesz z biegiem lat nowe pokolenie zaczyna spamować;) Aż strach myśleć co będzie sie działo w temacie Koziołkowym za kolejne 5 lat:)
Czopie bo Ty nie z Lublina~! tak być nie może!Czopek pisze:A ja siurdale? jeśli bozia dopomoże to 4 będzieX.Maciek pisze:Ok przyjąłem do wiadomości Zamierzamy z Górkenem zająć 2 pierwsze miejsca i myśleliśmy że mógłbyś mieć szanse na trze cie
Karabin zapisz mnie też, póżniej rozpa dojdzie
ale zawsze możemy się dogadaćpolubownie;)
Po ile te pierogi są:D?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Może jednakArbiter Elegancji pisze:UWAGA!
Jeśli ktoś jadący z Warszawki na Koziołka miałby wolne miejsce w furce to proszę o PW, bardzo chętnie się zabiorę
Ew. jeśli ustawia się jakaś większa grupka battlowców jadących pociągiem to również proszę o jakieś imfo.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Istotnie - ten spam to już nie Koziołkowa zabawa, ale po prostu chamskie nabijanie postów. Nie zawaham się ciąć.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Mam was w nosie , bez rozpisek nie zapisuję.
Updejt.
Updejt.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ankietę wcięło Kolejną zresztą niestety też.Rakso_The_Slayer pisze:Było już że tylko część punktów z hobby idzie do generalki o ile dobrze pamiętam.
Maks 10 p z hobbystyki idzie do generalki.
Updejt.