Zielona horda gerwaza[Edit 23.11]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zielona horda gerwaza[Edit 23.11]
Witam postanowilem podzielic swoimi pracami.
Nie ma tego zbyt wiele i nie sa boskie ale coz od czegos trzeba zaczac Poprawione zdiatka teraz powinny byc bardziej wyrazne
I jeszcze maly ork
Nie ma tego zbyt wiele i nie sa boskie ale coz od czegos trzeba zaczac Poprawione zdiatka teraz powinny byc bardziej wyrazne
I jeszcze maly ork
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, o 02:42 przez gerwaz26, łącznie zmieniany 7 razy.
-
- Warzywo
jak zrobiłeś futro na szamanie?
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
- Aron_Banalny
- Masakrator
jak na moje oko tabe-topowego malarza to za mało wody, i ja bym dał wash na białe elementy. no i wrzuć zdjęcie z podstawką
powiem Ci szczerze że nie warto wrzucać bez niej, ponieważ
a) model wygląda kiepsko
b) nie chce się potem wrzucać kolejnej foty (szaman nadal jest tylko na fotce bez zrobionej podstawki)
powiem Ci szczerze że nie warto wrzucać bez niej, ponieważ
a) model wygląda kiepsko
b) nie chce się potem wrzucać kolejnej foty (szaman nadal jest tylko na fotce bez zrobionej podstawki)
bo szaman dalej nie ma zrobionej podstawkiAron_Banalny pisze:(szaman nadal jest tylko na fotce bez zrobionej podstawki)
Grimgor ogólnie fajny, skóra ładnie Ci wyszła, ale ta krew na siekierze wydaje mi się trochę lipna. Przydałby się też jakiś wash na metalikach, chyba że na zdjęciu nie widać (znając życie robiłeś zdjęcie w nocy :p ) Dodałbyś jeszcze zdjęcie pleców.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- gerald_tarrant
- Masakrator
fajny grimgor, ale strasznie ciemny
imo mimo, że black orc weselej by wyglądał na jasnozielono
imo mimo, że black orc weselej by wyglądał na jasnozielono