chaos chariot jeszcze nie pomalowany (to sie zmieni)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

nie masz WYSiWYGA ;) warriorzy powinni miec halabardy, a chariot kosy na kolach ;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

o dzieki za tego posta ]:->
halabardy dam gdzies z boku
a kosy na kolkach beda chyba ]:-> ale czy krab nie wystarczy to on kosi szczybcami na bokach

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

czariot z "koniem" są oki - ja swoim skorpom dodaję szczypce od krabów, a jak bym dorwał cały szkielet myszy, mmmmmm......
Giganta bym zrobił że hej.
Koła i kolesie dyskwalifikują resztę, nie wiem z kąd masz wząć koła (przepiłowane kręgi indyka?) a kolesi poszukaj w innych csysteach. Aha, daj foto z góry, bo widzi mi się, że złączenie kraba z koszem może być nie fajne.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

max pisze: krab nie wystarczy to on kosi szczybcami na bokach
krab musi robic za 2A koni, wiec raczej nie styka, chyba ze mu cos doczepisz, jakies szczupce dodatkowe, albo pazury kota czy cos w tym stylu

edit:
pomysl z krabem bylby swietny na DLowy chariot Nurgla, max !! marnujesz sie... troche byc popackal, posprayowal zeby ludzie nie wiedzieli co to.. i pchaj Nurglowe DLowe charioty na ebayu !!
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 21:27 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Obrzydliwe. Jesteś chory ;)
I ludzie, to chyba nie mają być orki, tylko jacyś napakowani słudzy Chaosu. A że są zrobieni z orków? To o niczym nie świadczy.
Ogólnie mi się podoba, jest tak chore i spaczone, że naprawdę pasuje do Chaosu :). Ale grać tym to ja bym się brzydził... I ciekawe jak z transportem ;)
beda na niej glizdki
Prawdziwe jak się domyślam?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Tyle kontrowersji...

Kurde, az zaluje ze nie mam teraz w domu aparatu, to bym podrzucil swojego wlasnorecznie zrobionego spawna chaosu zrobionego z .... muszli od slimaka (prawdziwego of course), modeliny i troche czesci od chaos marines z 40K :twisted:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

karlee pisze:
bym podrzucil swojego wlasnorecznie zrobionego spawna chaosu zrobionego z .... muszli od slimaka (prawdziwego of course), modeliny i troche czesci od chaos marines z 40K :twisted:
kurde ale hardkor :P

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

To jest miednica nie mostek .... (mostek to to na piersi)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Gogol pisze:To jest miednica nie mostek .... (mostek to to na piersi)
co ty wygadujesz przy dzieciach?! mostek jest na okręcie!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Gogol pisze:To jest miednica nie mostek .... (mostek to to na piersi)
o kurde mozliwe no chyba raczej tak zmylily mnie te kregi

Awatar użytkownika
PoNuRy
Mudżahedin

Post autor: PoNuRy »

ja pindole :shock: :shock: :wink: teraz trzeba podesłać te zdjęcia tym w GW zeby zobaczyli co gracze robią aby nie kupować drogich figsów :) :wink: hehe piękna konwersja, :D co zrobisz jak z kraba zaczną wychodzić białe robaczki? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Najpierw te psychodeliczne lalki , teraz pozosalosci zwierzat jako figurki... Max zaczynam sie bac , ze cos z Toba nietak...

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

PoNuRy pisze:ja pindole :shock: :shock: :wink: teraz trzeba podesłać te zdjęcia tym w GW zeby zobaczyli co gracze robią aby nie kupować drogich figsów :) :wink: hehe piękna konwersja, :D co zrobisz jak z kraba zaczną wychodzić białe robaczki? :wink: :lol:
jak to co? cieszyć się, przecież to nurglowy krab

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Kerim pisze:
PoNuRy pisze:ja pindole :shock: :shock: :wink: teraz trzeba podesłać te zdjęcia tym w GW zeby zobaczyli co gracze robią aby nie kupować drogich figsów :) :wink: hehe piękna konwersja, :D co zrobisz jak z kraba zaczną wychodzić białe robaczki? :wink: :lol:
musze was zasmucic i siebie tez krab byl suszony 5 lat temu ]:-<
ale moge zawsze dodac maczniaki takie robale karmowe dla modliszek i pajakow ];-> satysfakcjonuje
Ziemko pisze:Najpierw te psychodeliczne lalki , teraz pozosalosci zwierzat jako figurki... Max zaczynam sie bac , ze cos z Toba nietak...
A co ma powiedziec moja Mama?!!!

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

max pisze:
Kerim pisze:
musze was zasmucic i siebie tez krab byl suszony 5 lat temu ]:-<
ale moge zawsze dodac maczniaki takie robale karmowe dla modliszek i pajakow ];-> satysfakcjonuje
Ziemko pisze:Najpierw te psychodeliczne lalki , teraz pozosalosci zwierzat jako figurki... Max zaczynam sie bac , ze cos z Toba nietak...
A co ma powiedziec moja Mama?!!!
znajdz sobie babe a nie mi będziesz mi kurczaki z lodówki wykradać ;]

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Obrzydlistwo. Ale pomysłowe.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Dajcie ślimaka :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Nijlor pisze:Dajcie ślimaka :)
nom brat choduje slimaka olbrzymiego ale to jest wielkie kurde mazna by z niego zrobic chariot tlyko na podstawce by sie nie miescil ]:->
a jak by zaczal gnic to by byly wasze kochane robaczki ]:->

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Dobra max ja jestem twoim fanem - wykonanie średnie, ale patrząc na kolejny twój pomyśl mam conajmniej minute dwie wyjęte z życia :D Czekam na kolejny motyw :)

ODPOWIEDZ