Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
krab musi robic za 2A koni, wiec raczej nie styka, chyba ze mu cos doczepisz, jakies szczupce dodatkowe, albo pazury kota czy cos w tym stylumax pisze: krab nie wystarczy to on kosi szczybcami na bokach
Prawdziwe jak się domyślam?beda na niej glizdki
o kurde mozliwe no chyba raczej tak zmylily mnie te kregiGogol pisze:To jest miednica nie mostek .... (mostek to to na piersi)
jak to co? cieszyć się, przecież to nurglowy krabPoNuRy pisze:ja pindole![]()
![]()
teraz trzeba podesłać te zdjęcia tym w GW zeby zobaczyli co gracze robią aby nie kupować drogich figsów
![]()
hehe piękna konwersja,
co zrobisz jak z kraba zaczną wychodzić białe robaczki?
![]()
musze was zasmucic i siebie tez krab byl suszony 5 lat temu ]:-<Kerim pisze:jak to co? cieszyć się, przecież to nurglowy krabPoNuRy pisze:ja pindole![]()
![]()
teraz trzeba podesłać te zdjęcia tym w GW zeby zobaczyli co gracze robią aby nie kupować drogich figsów
![]()
hehe piękna konwersja,
![]()
A co ma powiedziec moja Mama?!!!Ziemko pisze:Najpierw te psychodeliczne lalki , teraz pozosalosci zwierzat jako figurki... Max zaczynam sie bac , ze cos z Toba nietak...
znajdz sobie babe a nie mi będziesz mi kurczaki z lodówki wykradać ;]max pisze:musze was zasmucic i siebie tez krab byl suszony 5 lat temu ]:-<Kerim pisze:jak to co? cieszyć się, przecież to nurglowy krabPoNuRy pisze:ja pindole![]()
![]()
![]()
hehe piękna konwersja,
![]()
ale moge zawsze dodac maczniaki takie robale karmowe dla modliszek i pajakow ];-> satysfakcjonuje
A co ma powiedziec moja Mama?!!!Ziemko pisze:Najpierw te psychodeliczne lalki , teraz pozosalosci zwierzat jako figurki... Max zaczynam sie bac , ze cos z Toba nietak...
nom brat choduje slimaka olbrzymiego ale to jest wielkie kurde mazna by z niego zrobic chariot tlyko na podstawce by sie nie miescil ]:->Nijlor pisze:Dajcie ślimaka