Źródło Włoskich przedmiotów
Moderator: esgaroth
Źródło Włoskich przedmiotów
No właśnie.
Googluję od dobrych kilku minut i wszystko co znajduję, to obieg wtórny. Ma / zna ktoś linka do źródła?
pozdrawiam
Furion
Googluję od dobrych kilku minut i wszystko co znajduję, to obieg wtórny. Ma / zna ktoś linka do źródła?
pozdrawiam
Furion
Ale kanał.
Trochę bez sensu, że nie ma oryginalnego źródła :/ Jeżeli ktoś ma to na dysku, niech to koniecznie zuploaduje i da linka... for the greater good.
Jadę na turniej do Anglii, i pytam się czy dopuszczą zasady z Italian DoW campaign. A oni na to daj linka to pomyślimy. I co ja mam im dać? Link do Balancing Patcha? trochę śmieszne.
pozdrawiam
Furion
Trochę bez sensu, że nie ma oryginalnego źródła :/ Jeżeli ktoś ma to na dysku, niech to koniecznie zuploaduje i da linka... for the greater good.
Jadę na turniej do Anglii, i pytam się czy dopuszczą zasady z Italian DoW campaign. A oni na to daj linka to pomyślimy. I co ja mam im dać? Link do Balancing Patcha? trochę śmieszne.
pozdrawiam
Furion
Niestety nie mam PDFa z włoską kampanią. Mam jednak PDF z zasadami najemnych Lordów z innych ras. Może byłbyś zainteresowany tym? Mam oryginał z WD i wersję francuską - bardziej konkretną - znalezioną na starej francuskiej stronie GW.
Interesuje mnie szczególnie źródło włoskich przedmiotów.
http://www.tabletopwelt.de/forum/archiv ... 23643.html
tu jest wypowiedź gościa z listopada zeszłego roku że ma tego pdfa, aczkolwiek nie jestem pewien czy istniała kiedykolwiek oficjalna wersja niewłoska, bo to czego używamy to chyba tłumaczenie z rulespacka na jakiś turniej.
tu jest wypowiedź gościa z listopada zeszłego roku że ma tego pdfa, aczkolwiek nie jestem pewien czy istniała kiedykolwiek oficjalna wersja niewłoska, bo to czego używamy to chyba tłumaczenie z rulespacka na jakiś turniej.
- Temple Guard
- Falubaz
Pewnie za późno (niestety długo mnie nie było na forum) i turniej o którym wspominał Furion już się odbył, ale jakby co mam tego pdfa
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Ło matko - przyjacielu!!! Bardzo proszę o wysyłkę na adres: sebastianaw@op.pl jeżeli to nie problem. Ja i następne pokolenia będą sławiły twoje imię.
To i mi możesz wysłać
kokeszorneta@interia.pl
Jak dostanę ten PDF to może wrzucę go do tematu z zasadami.
kokeszorneta@interia.pl
Jak dostanę ten PDF to może wrzucę go do tematu z zasadami.
- Temple Guard
- Falubaz
Poszło. Gdyby nie doszło - dajcie znać.
Furion, ale tamten turniej już się pewnie niestety odbył?
16 maja jeszcze mam szansę!Temple Guard pisze:Poszło. Gdyby nie doszło - dajcie znać.
- Temple Guard
- Falubaz
No to ekstra, czyli być może się realnie do czegoś przydałemFurion pisze:16 maja jeszcze mam szansę!Temple Guard pisze:Poszło. Gdyby nie doszło - dajcie znać.
Poszło też do #helion#-a
Ja też byłbym wdzięczny za wysłanie mi tego - hunterkiller@onet.eu
- Temple Guard
- Falubaz
PoszłoIngen175 pisze:Ja też byłbym wdzięczny za wysłanie mi tego - hunterkiller@onet.eu
Ja też bym prosił o ten pdf: cobra651@wp.pl
- Temple Guard
- Falubaz
Mówisz i maszcobra651 pisze:Ja też bym prosił o ten pdf: cobra651@wp.pl