Treekiny
Moderator: Gremlin
No tak, zapomniałem. To była ta druga opcja, choć ryzykowna dla przeciwnika tak się dobrowolnie do lasów pchać.
a tam, to było jedyne co mi nie wyszło poza tym 40 driad, dwa szwadrony WildRiderów i trzy drzewce, prawie 100% w drugiej turze
nie mozna... mas zwyraznie napisane ze bez przeciwnika w srodku... a jak juz jest to go galazkami <:D>
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Ostatnio gram na treekinach i spisują się znośnie. Bez fajerwerków, czasem zdarza się im głupio zginąć. Napewno są nieocenieni na przyjmowanie jakiś rydwanów HE, czy też walkę z innymi WE.
5 to bardzo dużo i bardzo drogo, a 10 to .... Niemniej czekam na jakiś raport. Zakładam, że zginą marnie od jakiegoś plewu.
5 to bardzo dużo i bardzo drogo, a 10 to .... Niemniej czekam na jakiś raport. Zakładam, że zginą marnie od jakiegoś plewu.
a ktory klocek od boku wytrzymuje szarze klocka? chyba tylko cos ze stubornem lub kamykiem w krasnalach...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Grałem dzisiaj przeciwko DE, kini spisali się wyśmienicie, klepneli nobla na jakimś latającym straszydle, zredukowali kawalerie i odciągneli uwagę od WY, a ci juz wykonali co mieli wykonać, jednak po dzisiejsze grze sądze teraz,że lepiej wystawić 2x5 kinów, a nie 1 wielki oddział;/