Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
oba fixy genialnie pomalowane - ale pierwszy podoba mi sie bardziej. Dobrze, ze poswiecasz rowniez uwage podstawkom, bo widzialem juz wiele figurek naprawde odstawionych lecz z slabo zrobionymi podstawkami, co psulo efekt - u Ciebie wszystko wyglada na dopieszczone
Jakies tam ludki z Lotra
i samuraj jack
Troche baboli jest, ale jak na 30-35h malowania to jestem zadowolony.
Ludek nie jest przylepiony do niby-podstawki, ani do brzydkiego korka, wszystko jest tylko poskladane na potrzeby fotek. Finalnie samuraj jack ma stac na jakims drewnianym klocku, ale to juz nie ja sie tym zajme.
i samuraj jack
Troche baboli jest, ale jak na 30-35h malowania to jestem zadowolony.
Ludek nie jest przylepiony do niby-podstawki, ani do brzydkiego korka, wszystko jest tylko poskladane na potrzeby fotek. Finalnie samuraj jack ma stac na jakims drewnianym klocku, ale to juz nie ja sie tym zajme.
Figsy z LotRa nie są zajebiste same w sobie, ale malowanie im dużo daje. Chyba najlepiej wyszedł Gandalf, chociaż do Gimlego mam słabość ;> Na samuraju b. fajne metaliki, zresztą tak, jak na poprzednich figurkach. I właśnie oglądając takie prace myślę sobie: 'Na co komu nmm?!'
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Figsy zajebiste, ale mam jedno ale
Chodzi o Legolasa.
Nie wiem czy pamiętacie z filmu, ale nie wiadomo co by ten koleś robił:
-czy łaził po śniegu
-czy skakał po mummakilu(czy jakoś tak)
To i tak nigdy się nie pomoczył, ani nie pobrudził, ale to jest tylko moje skromne zdanie
Chodzi o Legolasa.
-czy łaził po śniegu
To i tak nigdy się nie pomoczył, ani nie pobrudził, ale to jest tylko moje skromne zdanie
Co Ty tutaj imputujesz? że śnieg jest mokry? albo mumakil brudny? No daj spokój! Nie rób rewolucjiRion pisze:Figsy zajebiste, ale mam jedno ale
Chodzi o Legolasa.
-czy łaził po śniegu
O kurczeLazur pisze:Co Ty tutaj imputujesz? że śnieg jest mokry? albo mumakil brudny? No daj spokój! Nie rób rewolucjiRion pisze:Figsy zajebiste, ale mam jedno ale
Chodzi o Legolasa.
-czy łaził po śniegu
No tak pomyliło mi się
skóra słabo wygląda przy reszcie która jest genialna! zestawienie kolorów nie mogło być lepsze , jakość malowania jak dla mnie zaj3bista , co do kolorów to jestem ciekaw czy używasz palety Vallejo do modeli Historycznych że kolorki masz tak stonowane?
prace wypas oby takich więcej
prace wypas oby takich więcej
przy LotR'ach skora strasznie blada mi wyszla i za bardzo sie skupilem na tym zeby bylo gladko i ostatecznie wyszlo, ze nie widac gdzie jest jasno a gdzie ciemno.
samuraj to jednorazowy sculpt (nie moj) okolo 54mm
ogolnie uzywam farbek GW (w tym fundacyjne i washe i co tam jeszcze wymyslili), oprocz tego mam jakies pojedyncze P3 i RMS'y, jakos tak wyszlo ze zadnych Vallejo nie mam na stanie.
samuraj to jednorazowy sculpt (nie moj) okolo 54mm
ogolnie uzywam farbek GW (w tym fundacyjne i washe i co tam jeszcze wymyslili), oprocz tego mam jakies pojedyncze P3 i RMS'y, jakos tak wyszlo ze zadnych Vallejo nie mam na stanie.