Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 13.04.2010 wampierzak + górnicy
o rety! zajebiści górnicy! ale Prospector najlepszy... nochal, gest fcuka, gem na kilofie i odblask na chemie mnie urzekły.
Naprawdę super prace i widać, że nmm udoskonalasz z każdą nową.
Naprawdę super prace i widać, że nmm udoskonalasz z każdą nową.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Prospector - ale urwał! Wąpierz też, nie ma do czego się przyczepić.
A tak jeszcze wracając do skinków wpadłem na taki pomysł, żeby niektóre podstawki zrobić w ten sposób, jakby były wypełnione wodą. Otóż można by wyciąć górę podstawki, przykleić od spodu kawałek plastiku, wkleić tam piasek, muszelki figurkę i takie tam, a na koniec zalać water effectem.
A tak jeszcze wracając do skinków wpadłem na taki pomysł, żeby niektóre podstawki zrobić w ten sposób, jakby były wypełnione wodą. Otóż można by wyciąć górę podstawki, przykleić od spodu kawałek plastiku, wkleić tam piasek, muszelki figurkę i takie tam, a na koniec zalać water effectem.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Pomysł bardzo fajny. Widziałem już coś takiego z tym, że tylko cześć podstawki była wycięta i zrobiona tam woda i muszę przyznać że wygląda to ciekawie. Zastanawiałem się właśnie czy robić podstawki jako dno morza/oceanu, brzeg tegoż czy np właśnie woda i wynurzające się stworki. W końcu postawiłem na pierwszą opcję. Przewinął się nawet pomysł żeby skinki były w kostkach z waterefectu tak żeby całe były zanurzone i unosiły się nad podstawką jednak za dużo pracy bo chciałem je skończyć przed Koziołkiem i za słaby waterefect mam bo bardzo się kuli po wyschnięciu przez co nie da się go dokładnie ukształtować i trzeba zazwyczaj nakładać go kilka razy
-
- "Nie jestem powergamerem"
... powiem to co wszyscy miazga
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Bardzo fajny. Jedynie ząbki bym poprawił. Najbardziej z całości podoba mi się sierp chyba no i grzybki
Prawda, prawda. Wiem bo mam takiego samego .... bardzo przyjemnie się go malowało.
Pomysł z grzybem jest świetny , a i sierp niczego sobie. Oczy mu fajnie wyszły - takie maniackie spojrzenie ma. Jedyne, czego mógłbym się czepić to zęby (zlewają się w niektórych miejscach) i rozjaśnienia na skrzydłach i woreczku.
Jak wszystkie wasze prace wypas.
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Duzo lepszy od poprzedniego (imho slabego) wampira.
dokładnie!!jamakot pisze:Jak wy te figurki tak szybko malujecie z takim efektem?
zawaliste
Na mnie malowanie wywiera równie miażdżące wrażenie co tempo pojawiania się kolejnych dzieł.
W gobosie zmienił bym kolor sierpa. Zielony zbyt zlewa się ze skórą – może w odcieniach pomarańczowych. Nieco mocniej wyciągnął bym refleksy na czerwonej szacie.
Fear me mortals, for I am the Anointed...