Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [up 14.04.10]
genialne malowanko, no patrze i patrze i nie ma sie do czego przyczepic
do konkursu musisz chyba osobny temat zalozyc
do konkursu musisz chyba osobny temat zalozyc
- GraveDigger
- Chuck Norris
odpadna skrzydla
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
ladne ale dosc monotonne...
Tak zapytam offtopowo trochę - taka jazda jest jeszcze w ab jakimś? A jeśli nie- czy na turniejach dopuszczana?
Bo tak kurde korci zrobić armię Slaanesha samych dmeonetek z Maską
Modele są tak mało szczegółowe, czy to wina odległości aparatu od obiektu? Wydają mi się dobrze pomalowane, ale nie jestem pewny drogi Kacprze
Pozdrawiam
Bo tak kurde korci zrobić armię Slaanesha samych dmeonetek z Maską
Modele są tak mało szczegółowe, czy to wina odległości aparatu od obiektu? Wydają mi się dobrze pomalowane, ale nie jestem pewny drogi Kacprze
Pozdrawiam
- GraveDigger
- Chuck Norris
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- swieta_barbara
- habydysz
Tez jak zwykle.runepriest pisze:super, jak zwykle. tylko coś tego chempiona dziwnie wygięło
- swieta_barbara
- habydysz
Chodzilo mi o "skrzywienie".SexRocket pisze:BG wydaje mi sie ze nie odstaja poziomem od korsarzy ale fotka slaba i ciezko stwierdzic ale piraci wyszli swietnie zwlaszcza sztandar i luski