BP 1.61
Moderator: Barbarossa
Re: BP 1.61
A to niby czemu?
Coś się dla nich zmieniło?
Coś się dla nich zmieniło?
Faktycznie, teraz będą same wraithy, a kiedyś były ciekawe rozpiski z armatą i wraithem.SoCiu pisze:hoda+50 glade guardow to nic prawda?.gokish pisze: DE - Bolce
HE - Bolce
Brack cannonów zaboli VC? Z top to stratę mają lizaki ale ją przeżyją VC to nie widziałem aby cannona miały kiedyś,
A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
Co do WE, to hodą i 50 GG jeszcze nigdy nie ściągnąłem czołgu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
jako ze to najlepsi strzelcy to mają być gorsi od innychSoCiu pisze:zdejmuja engine,odginaja szarze, odbijaja smieci sa lepsi od swoich odpowiednikow w innych armiach.Gdzie tu pojechalem?
jest to mocny core, ale bez przesady samo strzelanie to nie wszystko;)
np. tank jest nie doruszenia
Byly jeszcze GG i 2xcannon i tym sie lepiej gra niz banshee+cannonJankiel pisze: Faktycznie, teraz będą same wraithy, a kiedyś były ciekawe rozpiski z armatą i wraithem.
Kazda armia ma cos czego nie zdejmie.Rozumiem ze poprostu WE sa tak slabe,ze nie maja szans bez dzialek.A HE sa tak zajebiste ze juz ich nie potrzebuja.Takie to wszystko mydlane i uznaniowe.
Już nie przesadzaj, i tak prawie nikt nie grał HE na działach. A WE powinny mieć coś na grube cele.SoCiu pisze:Kazda armia ma cos czego nie zdejmie.Rozumiem ze poprostu WE sa tak slabe,ze nie maja szans bez dzialek.A HE sa tak zajebiste ze juz ich nie potrzebuja.Takie to wszystko mydlane i uznaniowe.
Zrobilibyście coś z VC, i klocem BK z regenką
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, o 11:50 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
SoCiu pisze:Byly jeszcze GG i 2xcannon i tym sie lepiej gra niz banshee+cannonJankiel pisze: Faktycznie, teraz będą same wraithy, a kiedyś były ciekawe rozpiski z armatą i wraithem.
Kazda armia ma cos czego nie zdejmie.Rozumiem ze poprostu WE sa tak slabe,ze nie maja szans bez dzialek.A HE sa tak zajebiste ze juz ich nie potrzebuja.Takie to wszystko mydlane i uznaniowe.
Sociu czytalem kilka Twoich postow i generalnie imho gadasz glupoty.
Jedyne co mnie boli to olanie 2 abomek - przykre troche.
I promise you that I will
Hmmm Kohortex nie byl wcale zdominowany co? ( wy potrzebujecie 20 graczy z 2 abomkami w top 30 to moze cos zrobicie nie?) Tylko on byl na male pkty...
Bialystok z tego co pamietam byl calkiem dobrze pocisniety przez szczury na 2 abomkach myle sie.
Dobra juz nie stekam i tak to Waszego zdania nie zmieni, po co tracic czas
Bialystok z tego co pamietam byl calkiem dobrze pocisniety przez szczury na 2 abomkach myle sie.
Dobra juz nie stekam i tak to Waszego zdania nie zmieni, po co tracic czas
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=827Ziemko pisze:Hmmm Kohortex nie byl wcale zdominowany co?
nie byl. W koncu byly szczury jedne w top10. a w top 20 jest ich az tyle co ogrow
Bialystok
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=809
tez ewidentnie zdominowany. tyz jedne szczury w top 10
co gorsza ich liczba sie nie zwieksza w top 20
Bazyliszek:
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=877
tez ewidentna dominacja przez szczury. W koncu prawie maja wiecej miejsc w top 20 (w top10 juz nie: ( ) od innych armii, ktore sciete maja taka nadreprezentacje w topie.
looblin byl na wielkie juz tak? tam tez bylo wiecej lizi w top10 niz szczurowTylko on byl na male pkty...
Liczacych obecnie graczy skavenskich jest obecnie 3 (Cosmo , Mlody , Morrok) , ciezko , zeby trojka "zalali" top 10.
Ja nie mowie, ze 2xabomki sa wygiete az tak mocno jak demony bez zadnych ograniczen, ale jest to moim ( i nietylko patrzac po postach odnosnie 2 abomek) zdaniem rzecz, ktora jest troche za mocna patrzac na obecne sposoby balansowania sily miedzy armiami.
Takie moje jeszcze pytanie to ostatni BP przed DMP?
Ja nie mowie, ze 2xabomki sa wygiete az tak mocno jak demony bez zadnych ograniczen, ale jest to moim ( i nietylko patrzac po postach odnosnie 2 abomek) zdaniem rzecz, ktora jest troche za mocna patrzac na obecne sposoby balansowania sily miedzy armiami.
Takie moje jeszcze pytanie to ostatni BP przed DMP?