Bretońska Galeria
Re: Bretońska Galeria
Piękny, tylko kolory do mnie nie przemawiają ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Mój trebek samoróbka. Niestety z chwilowego braku GSu nie moge skończyć. Ale zarys już chyba widać.
edit: Trebek był już kiedyś malowany ale z czasem niestety strasznie się uszkodził. Teraz go zmodernizowałem i na podstawke wsadziłem.
edit: Trebek był już kiedyś malowany ale z czasem niestety strasznie się uszkodził. Teraz go zmodernizowałem i na podstawke wsadziłem.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
świetny Na takiej podstawce sprawdza Ci sie?
btw masz mega brudna klawiature
btw masz mega brudna klawiature
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ta klawiatura ma z 8 lat. A trzymam ją tylko dlatego że ma około 3 metrowy kabel.
Czy się sprawdza? Nie wiem. Narazie przynajmniej nie miałem problemów z przeciwnikami co do obkręcania modelu.
Edit. No moze z 8 przesadzi lem ale ze 4 to najmarniej..
Czy się sprawdza? Nie wiem. Narazie przynajmniej nie miałem problemów z przeciwnikami co do obkręcania modelu.
Edit. No moze z 8 przesadzi lem ale ze 4 to najmarniej..
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
ja mam podobną ale mniej syfu naniej jest
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Wiesz to wszystko zależy od sędziów, ale generalnie według tego co wiem, wystarczy, żeby figurka miała 1-2 części z GW i już nie jest proksem, ale konwersją tak więc dodaj podstawkę GW, jakieś tarcze/ozdoby, trochę gsu i już nie mogą się czepiać. Ja za to w swoim użyłem oryginalnej części z gw, a mianowicie tej ułamanej kolumny, którą dodają do oryginalnego trebka, do tego tarcze, podstawka i inne duperele i trebushet jak się patrzy. muszę jedynie dokończyć załogantów, których bedą dokładał do niego, a mianowicie "Jontka i jego bandę koksów"
Największa maruda na Border Princes
Nie jest uznawany jako proks, jesli go zrobisz tak, zeby ten trebuchet przypominał. Plus dobrał jakąś tam załogę. Nie martw sie o to
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Dokładnie tak! W kodeksie byłą bodaj rozbita na kilka zdjęć, tam gdzieś bodaj był nawet jakiś złodziej pod tą platformąKefas pisze:dokładnie... najbardziej podoba mi się turniej... bardzo klimatyczna diorkaWatcher pisze:Legendarne dioramki... One stoją w Nottingham?
Zarąbiste, tylko jak on zaczepił karniego że te się nie przewraca?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Młody jesteś, krótko żyjesz, mało rzeczy widziałeś. Z czasem poznasz i takie tajniki.