zgodze sie, ja tez tak robie czasami,wypluwam albo oddaje mojemu do ust i on połyka.
zeby sperma miala jakis smak, np truskawkowy hehe to czemu nie
dla mnie jest słona ,a dla was?
i ogień
miłej lektury
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
zgodze sie, ja tez tak robie czasami,wypluwam albo oddaje mojemu do ust i on połyka.
zeby sperma miala jakis smak, np truskawkowy hehe to czemu nie
dla mnie jest słona ,a dla was?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Nie zmieniaj tematu.Skavenblight pisze:Niektóre dziewczyny to już naprawdę nie mają większych problemów...
Nie wiedziałem, że coś takiego naprawdę istnieje.swieta_barbara pisze:http://www.polykaj.pl
Ba! Nie zmieniałabym, gdybym tylko dowiedziała się, co konkretnie jest przedmiotem dyskusji: głupoty wypisywane na kobiecych forach czy połykanie spermy podczas stosunku oralnegoDziekan pisze:Nie zmieniaj tematu.Skavenblight pisze:Niektóre dziewczyny to już naprawdę nie mają większych problemów...
Ano widzisz! Bo ja raczej wyszłam w tamtym poście od ogólnych głupot pisanych na forach typu wizaż.pl czy kafeteria (słynna historia o analnych zaręczynach była stamtąd chyba).Dziekan pisze:Chodziło mi o połykanie.Skavenblight pisze: Ba! Nie zmieniałabym, gdybym tylko dowiedziała się, co konkretnie jest przedmiotem dyskusji: głupoty wypisywane na kobiecych forach czy połykanie spermy podczas stosunku oralnego
Skavenblight pisze: to bardzo ładna, szczytna idea obalania kobiecych uprzedzeń i lęków.