Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Można by go skombinować z collarem - zostało by jeszcze 35 pkt. na słomkę czy coś .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Jeżeli to ta rozpa bez dział i dogrów nieco niżej, to poza bramą (jeżeli ją wylosujesz) nie masz nic na smoczura. A nikt przy zdrowych zmysłach nie pozwoli Ci jej rzucić na niego, wyjątek IF.Chaos pisze:Nie, nie, to nie ta rozpa;) Tam w tym linku jest druga wersja rozpy, trzeba zjechać niżej. Po prostu nie edytowałem pierwszej, żeby zachować sens wątku:)
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
nie ponieważ nie ma w opisie czaru tego zaznaczonego
za to pytanie z tej serii:
czy mogę rzucić snajperke w dzwon/ inny large target w oddziale jeżeli on sam nie bierze bezpośrednio udziału w walce? (np wpadlem od boku nań?)
to samo się tyczy gatewaya:)
za to pytanie z tej serii:
czy mogę rzucić snajperke w dzwon/ inny large target w oddziale jeżeli on sam nie bierze bezpośrednio udziału w walce? (np wpadlem od boku nań?)
to samo się tyczy gatewaya:)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
ale możesz rzucać w modele bedące w kontakcie z magiem
No mam problem, bo muszę to komuś wytłumaczyć i nie wiem jak znaleźć podstawy. W opisie zaklęcia jest napisane, że mogę wybrać "pojedynczy model" i można to (moim zdaniem błędnie) interpretować jako jednostkę złożoną z jednego modelu (tak jak się strzela do pojedyńczego celu - jest odpowiednia definicja). Proszę o pomocGórken pisze:tak- jedno ograniczenie musi byc w 24 calach:)
Odeślij go tutaj i niech sobie poczyta.Waldi pisze:No mam problem, bo muszę to komuś wytłumaczyć i nie wiem jak znaleźć podstawy. W opisie zaklęcia jest napisane, że mogę wybrać "pojedynczy model" i można to (moim zdaniem błędnie) interpretować jako jednostkę złożoną z jednego modelu (tak jak się strzela do pojedyńczego celu - jest odpowiednia definicja). Proszę o pomocGórken pisze:tak- jedno ograniczenie musi byc w 24 calach:)
WłaśnieGórken pisze:powiedz mu, że to jest snajpera i nie jest to taki jedyny przypadek w battlu (np. Hohlandy) oraz cała społeczność tak interpretuje więc już niech nie wałuje na swoją korzyść:D
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole