Ze mną nie gadałeś misiuCosmo pisze:Skonsultowalem sie wiec z pozostalymi graczmi z topu i po krotkiej wymianie pogladow
Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Czy miejsca 2-5 sa juz potwierdzone??
Mam rozumiec, ze zalozyc Wam ukryty dzial dla rep 2010?
Mam rozumiec, ze zalozyc Wam ukryty dzial dla rep 2010?
IMO nie.Ziemko pisze:Czy miejsca 2-5 sa juz potwierdzone??
Jutro organizator z Poznania dośle wyniki turnieju z tej niedzieli, i nie są jeszcze zaktualizowane wyniki z zeszłej soboty. No i turnieju z pierwszej połowy kwietnia mi brakuje w wykazie.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
furion, czyżby parówka w wilczku dawała Ci TOPa ?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
O ile dobrze liczę, to tak.szafa@poznan pisze:furion, czyżby parówka w wilczku dawała Ci TOPa ?
Hehehe ja jestem pełen podziwu Furion, że Ci się chciało. Zaliczyć dwa lokale w jeden weekend... masakra.
Przy okazji pamiętaj, że ja jestem współtwórcą tego sukcesu, bo nie grałem u nas TK ani krasiami a wówczas twoje DoW fruwałyby :>
Przy okazji pamiętaj, że ja jestem współtwórcą tego sukcesu, bo nie grałem u nas TK ani krasiami a wówczas twoje DoW fruwałyby :>
imo brakuje też wyników paru innych lokali więc poczekajmy
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Ha, pieknie Furion! Brakowalo dobrego gracza DoW w czolowce! GZ
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Uważam że Furion nie powinien jechać ponieważ jego postawa moralna i prowadzenie się jest skandaliczne - to oburzające co robil na ostatnim turnieju warhammera!
p.s. furion, rispekt za wynik - liczę że pocisniesz na juro!
p.s. furion, rispekt za wynik - liczę że pocisniesz na juro!
Pieszczenie stref erogennych a dobre rzuty
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Ewidentnie podchodzi pod nielegalny doping i powinno byc surowo scigane i karane!Furion pisze:
Pieszczenie stref erogennych a dobre rzuty
Justyna pewnie zjebki mu w domu zrobila z zazdrosci
Tak z czystej ciekawosci - nie, ze wesze jakis spisek, ale dlaczego o turniejach 10tego i 24tego kwietnia ( wlasnie tych lokalach) nie bylo infa na BP? (ja mam na to w... ale kilka osob mi na PW o tym napisalo)
Czyzby Furion mial takie parcie na wygrana , ze prosil klubowiczow, aby nie mial konkurencji??
Generalnie gardze takimi zagrywkami, "za wszelka cene w skladzie" po zeszlorocznym ETC i jesli bedzie powtorka z rozrywki w tym roku to bede juz w ogole zdegustowany...
Tak z czystej ciekawosci - nie, ze wesze jakis spisek, ale dlaczego o turniejach 10tego i 24tego kwietnia ( wlasnie tych lokalach) nie bylo infa na BP? (ja mam na to w... ale kilka osob mi na PW o tym napisalo)
Czyzby Furion mial takie parcie na wygrana , ze prosil klubowiczow, aby nie mial konkurencji??
Generalnie gardze takimi zagrywkami, "za wszelka cene w skladzie" po zeszlorocznym ETC i jesli bedzie powtorka z rozrywki w tym roku to bede juz w ogole zdegustowany...
Ja też jestem za zbanowaniem Furiona, takie praktyki szkodzą dobremu wizerunkowi polskiego WFB!! Nie wspominając o biednej Justynie...
U nas w Animosity już trwa ankieta nt. wpisania do regulaminu turniejów zakazu macania partnera przy turniejach parowych.
Poprawmy WFB wspólnie!!
U nas w Animosity już trwa ankieta nt. wpisania do regulaminu turniejów zakazu macania partnera przy turniejach parowych.
Poprawmy WFB wspólnie!!
5-6 Czerwca odbędzie się u nas jak co roku East Games United - duży turniej WFB połączony z masterem w LOTRa. Jak turnieje wyglądały w poprzednich latach można przeczytać na BP
Tutaj temat z 2008 roku: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... nited+2008
Tutaj temat z 2009 roku: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... mes+united
- dużo gości, same pochlebne opinie, poziom iście masterowy, super nagrody, dwa dni grania w dobrych warunkach, a w piątek i sobotę chlanie z ekipą z Frontu Strona tegorocznego EGU tutaj: http://www.egu.org.pl
Spodobały nam się zasady Euro i pół-jawne rozpy na turnieju w Moskwie, więc w tym roku robimy go na pół-tajne rozpiski (jak na Euro). Jeśli zainteresowani gracze z TOPu chcieliby zrobić u nas eliminacje, to możemy zrobić turniej nie tylko na pół-tajne rozpiski ale także na zasady EURO, a zainteresowanych sparować ze sobą na zasadzie challange. Później na podstawie wyniku ich meczy oraz tego jak poradzili sobie w pozostałych 4 bitwach będzie można wyłonić skład.
Taka propozycja od Białegostoku Jak się TOP20 na to zapatruje ?
Tutaj temat z 2008 roku: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... nited+2008
Tutaj temat z 2009 roku: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... mes+united
- dużo gości, same pochlebne opinie, poziom iście masterowy, super nagrody, dwa dni grania w dobrych warunkach, a w piątek i sobotę chlanie z ekipą z Frontu Strona tegorocznego EGU tutaj: http://www.egu.org.pl
Spodobały nam się zasady Euro i pół-jawne rozpy na turnieju w Moskwie, więc w tym roku robimy go na pół-tajne rozpiski (jak na Euro). Jeśli zainteresowani gracze z TOPu chcieliby zrobić u nas eliminacje, to możemy zrobić turniej nie tylko na pół-tajne rozpiski ale także na zasady EURO, a zainteresowanych sparować ze sobą na zasadzie challange. Później na podstawie wyniku ich meczy oraz tego jak poradzili sobie w pozostałych 4 bitwach będzie można wyłonić skład.
Taka propozycja od Białegostoku Jak się TOP20 na to zapatruje ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Nie oceniajmy, dopoki ktos wiarygodny z Animosity sie nie wypowie - najlepiej Lucas.
przecież te 2 turnieje w Poznaniu były a nie w Szczecinie tak wynika z Adeona
Co prawda 2 parówki w jedną niedzielę to hardcore no ale widać, że Furion jest twardy i dał radę
Co prawda 2 parówki w jedną niedzielę to hardcore no ale widać, że Furion jest twardy i dał radę
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja w swoim klubie na żadne przekręty nie pozwolę, gdyby Furion zaproponował turnieje widmo czy Bóg wie co jeszcze, to prawdopodobnie już by u nas nie był.
Turnieje odbyły się, a Furion zwyciężył zasłużenie swoim poświęceniem i ciężką pracą. Można go nie lubić, ale jednak chłopak skilla ma.
Nie po to od 2 lat buduje markę Animosity
Inna sprawa, że wybór składów na ETC to chora sprawa i rodzi dużo domysłów oraz kłótni.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na priva.
Pozdrawiam
Lucas
Turnieje odbyły się, a Furion zwyciężył zasłużenie swoim poświęceniem i ciężką pracą. Można go nie lubić, ale jednak chłopak skilla ma.
Nie po to od 2 lat buduje markę Animosity
Inna sprawa, że wybór składów na ETC to chora sprawa i rodzi dużo domysłów oraz kłótni.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na priva.
Pozdrawiam
Lucas
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
jedyny turniej jaki odbył się w poznaniu z ten weekend to: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=22914. Opcja "szukaj" na forum nie boli