Dziewczyny a WFB
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Dziewczyny a WFB
no nie wiem jak na innych ale na mnie obecność przedstawicielki płci pięknej w promieniu 20m działa bardzo motywująco ;]
no to może zamiast turnieju po prostu zorganizować dni WFB z miejscem gdzie będzie można pograć ?
np. panowie przyjdą ze swoimi wybrankami zagrać - takimi już nieco wkręconymi ?
Tandor:
no cóż, o tym nie pomyślałem
no to może zamiast turnieju po prostu zorganizować dni WFB z miejscem gdzie będzie można pograć ?
Tandor:
no cóż, o tym nie pomyślałem
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
O ja bym to poprał, albo nawet takie spotkania żeby jakaś kompetentna osoba wyjaśniała płci pięknej co to wfb i ogónie zapoznała z tymZwolin pisze:no nie wiem jak na innych ale na mnie obecność przedstawicielki płci pięknej w promieniu 20m działa bardzo motywująco ;]
gdybym była facetem, na takie propozycję mogłabym jedynie odpowiedzieć:ssijZwolin pisze:a co powiecie na specjalny turniej dla pań i ew. panów - tylko takich co wiedzą co to higiena osobista i dobre wychowanie - w jakiejś dużej, wentylowanej sali ?
żeby było fajniej to na specjal herosów z ułożonymi do nich limitami BP
z zakazem rozpisek PG?
znalazł by się ktoś kto by to zorganizował?
Takie pomysły zabijają całą przyjemność grania.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
mam rozumieć że w nas nie wierzysz ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
nie wierzę, że jakiś gracz o zdrowych zmysłach mógłby chcieć popsuć klimat masterów. Przeciez nie jeździmy tylko po to, żeby grać. A na kacu nikt fiołkami nie pachnie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Dlatego wolę lokale od masterów. Gdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń. Aaa, chodzi o zmywanie farby!Yudokuno pisze:Przeciez nie jeździmy tylko po to, żeby grać. A na kacu nikt fiołkami nie pachnie
A ten pomysł organizacji super turnieju - a kto niby oceni, czy ten czy ta się nadaje, czy nie? Co to za sortowanie na lepszych i gorszych po wyglądzie?
Pomysł nierealny w takim samym stopniu w jakim naiwny. No i najlepiej zacznij realizować, zamiast "dawać pomysł". Do organizacji turnieju nie trzeba doświadczenia w organizowaniu. Wystarczy rozsądek, popytanie o miejsce na nocleg i sam turniej, skombinowanie regulaminu (jako gracz wiesz, w co chcesz grać) i sędziów (lecz jako gracz znasz zasady).
Wiecie ja mam ostanio mam ochote nauczyc kogos grac w battla wiec czemu nie dziewczyne
Jak znacie jakas z Tychow ta ja chetnie naucze
A jagby miała ochote grać WE to za darmo moge jej dac AB do WE generała
W koncu to + 1 gracz WFB
Jak znacie jakas z Tychow ta ja chetnie naucze
A jagby miała ochote grać WE to za darmo moge jej dac AB do WE generała
W koncu to + 1 gracz WFB
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
"Jak znacie ... (tu opis dziewczyny) ... to ją nauczę."
Wiadomo, zawsze najtrudniej jest samemu ruszyć dupsko i wyjść z inicjatywą
Najlepiej to niech kumple ją umówią z Tobą na randkę
I wiecie, Mastery maja też swój urok. Np. jadę na 1-2 mastery w roku i spotykam ludzi, których na lokalu nie spotkam. Ot, prozaiczny przykład
Wiadomo, zawsze najtrudniej jest samemu ruszyć dupsko i wyjść z inicjatywą
Najlepiej to niech kumple ją umówią z Tobą na randkę
I wiecie, Mastery maja też swój urok. Np. jadę na 1-2 mastery w roku i spotykam ludzi, których na lokalu nie spotkam. Ot, prozaiczny przykład
Skavenblight..
jestem starszy od Ciebie ( jakies 5 latek? )...i nie byłem wtedy młody...
"czasem takie słowa mogą być "filtrem" na laski, które próbują wprowadzić swoją dyktaturę w związku"
i dokładnie o to chodziło i tylko o to...przeżyłem jedną dyktatorke i nie chciałem tego powtarzać. to wszystko...
"czasem takie słowa mogą być "filtrem" na laski, które próbują wprowadzić swoją dyktaturę w związku"
i dokładnie o to chodziło i tylko o to...przeżyłem jedną dyktatorke i nie chciałem tego powtarzać. to wszystko...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Że jesteś starszy to wiem Ale skąd mam wiedzieć, kiedy poznałeś swoją kobietęGrazbird pisze:Skavenblight..
Nie no, rozumiem. To jest bardzo nie fair, jeśli żąda się od bliskiej osoby porzucenia tego, co jest dla niej ważne.Grazbird pisze:i dokładnie o to chodziło i tylko o to...przeżyłem jedną dyktatorke i nie chciałem tego powtarzać. to wszystko...
No cóż, każda kobieta na pewno nie byłaby zadowolona jakby facet postawił jej wybór "twoje koleżanki albo ja"
Także to na podobnej zasadzie i ja uważam jak Grazbird. Ale z drugiej strony też figurki nie moga być ważniejsze...
Także to na podobnej zasadzie i ja uważam jak Grazbird. Ale z drugiej strony też figurki nie moga być ważniejsze...
Proszę bardzo, oto co wychodzi pośrodkuSkavenblight pisze:Właśnie chodziło o to, żeby ten stosunek do przeciwnika (niezależnie od płci) był jakoś pośrodkuLazur pisze:Tia ale tu znowu może wyjść to sztucznie. Załóżmy taką sytuacje panna gra na turnieju i przy stole obok gra jej następny oponent. Przegrywa chłopak niemiłosiernie i daje upust swoim emocjom w stylu "Kur... nu rzuciłbyś choć jedną pierd... jedynke w całej bitwie".Skavenblight pisze: I tu dochodzimy do paradoksu. Z jednej strony, nie należy dawać wygrywać kobietom, nie należy traktować ich jak graczy specjalnej troski, tylko po prostu jak graczy. Z drugiej strony, musi to być uprzejme traktowanie... cóż, może więcej kultury wobec kolegów pozwoliłoby przestawić się na kontakt również z graczami płci przeciwnej
W czasie następnej bitwy z oponentką ponownie przygrywa solennie i zwraca się do niej słowami "Oh, Droga pani spodziewam się tu masakry. Już teraz chciałbym serdecznie pogratulować"
"Drogi Panie rzuciłbyś kur... jakąś jedynkę w tej bitwie bo będzie masakra i już teraz moge kur... pogratulować"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie wiem jak jest z łowieniem ryb ale w Battla ja wolę grać na trzeźwo
+1 trafiasz do podpisuJankiel pisze:Battle na trzeźwo jest jak łowienie ryb na trzeźwoGdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń.
o takk.. Co prawda niektórym wtedy idzie lepiej, niektórym gorzej
Skaven pisze:Noł fakin łej To jest forum battlowe a nie o rozmiękczaniu karmelowego rycerza
Moja porada jest taka ze zwykle kackupa łatwiej leci więc wlej 0.5 spirolu do wc i powinno puscić
- morgan10005
- Falubaz
Chyba że ktoś zaczyna strącać figurki z powodu płynnych ruchów w stanie upojeniaJankiel pisze:Battle na trzeźwo jest jak łowienie ryb na trzeźwoGdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń.
ja tam wolę na trzeźwo grać
swoją drogą nie grałem jeszcze nigdy pijany
i uwierzcie mi, nikt by nie chciał słuchać tego co mówię, a raczej jak, w stanie głębokiego upojenia - z relacji kolegów wynika że nawijam rymowanym tekstem ;P
skoro nie ma innego wyjścia trzeba nauczyć panie grać w stanie upojenia ;]
swoją drogą nie grałem jeszcze nigdy pijany
i uwierzcie mi, nikt by nie chciał słuchać tego co mówię, a raczej jak, w stanie głębokiego upojenia - z relacji kolegów wynika że nawijam rymowanym tekstem ;P
skoro nie ma innego wyjścia trzeba nauczyć panie grać w stanie upojenia ;]
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
widzę że dominuje mniemanie że wszystkie nastolatki myślą tylko o jednym ....
nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No wiesz, wszyscy kiedyś byliśmy młodzi...Zwolin pisze:widzę że dominuje mniemanie że wszystkie nastolatki myślą tylko o jednym ....
Racja, niektóre robią się agresywne. Upijanie celem osiągnięcia stanu nagości jest dużo mniej skuteczne od uwodzenia.Zwolin pisze:nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Podejrzewam, że z zachęcaniem do gry jest podobnie...