Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Zwolin
Falubaz

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: Zwolin »

no nie wiem jak na innych ale na mnie obecność przedstawicielki płci pięknej w promieniu 20m działa bardzo motywująco ;]

no to może zamiast turnieju po prostu zorganizować dni WFB z miejscem gdzie będzie można pograć ?
np. panowie przyjdą ze swoimi wybrankami zagrać - takimi już nieco wkręconymi ?

Tandor:
no cóż, o tym nie pomyślałem :twisted:
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Zwolin pisze:no nie wiem jak na innych ale na mnie obecność przedstawicielki płci pięknej w promieniu 20m działa bardzo motywująco ;]

no to może zamiast turnieju po prostu zorganizować dni WFB z miejscem gdzie będzie można pograć ?
np. panowie przyjdą ze swoimi wybrankami zagrać - takimi już nieco wkręconymi ?
O ja bym to poprał, albo nawet takie spotkania żeby jakaś kompetentna osoba wyjaśniała płci pięknej co to wfb i ogónie zapoznała z tym ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Zwolin pisze:a co powiecie na specjalny turniej dla pań i ew. panów - tylko takich co wiedzą co to higiena osobista i dobre wychowanie - w jakiejś dużej, wentylowanej sali ?
żeby było fajniej to na specjal herosów z ułożonymi do nich limitami BP
z zakazem rozpisek PG?

znalazł by się ktoś kto by to zorganizował?
gdybym była facetem, na takie propozycję mogłabym jedynie odpowiedzieć:ssij :wink:
Takie pomysły zabijają całą przyjemność grania.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Zwolin
Falubaz

mam rozumieć że w nas nie wierzysz ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

nie wierzę, że jakiś gracz o zdrowych zmysłach mógłby chcieć popsuć klimat masterów. Przeciez nie jeździmy tylko po to, żeby grać. A na kacu nikt fiołkami nie pachnie :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Yudokuno pisze:Przeciez nie jeździmy tylko po to, żeby grać. A na kacu nikt fiołkami nie pachnie :)
Dlatego wolę lokale od masterów. Gdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń. Aaa, chodzi o zmywanie farby! :wink:

A ten pomysł organizacji super turnieju - a kto niby oceni, czy ten czy ta się nadaje, czy nie? Co to za sortowanie na lepszych i gorszych po wyglądzie? :shock:
Pomysł nierealny w takim samym stopniu w jakim naiwny. No i najlepiej zacznij realizować, zamiast "dawać pomysł". Do organizacji turnieju nie trzeba doświadczenia w organizowaniu. Wystarczy rozsądek, popytanie o miejsce na nocleg i sam turniej, skombinowanie regulaminu (jako gracz wiesz, w co chcesz grać) i sędziów (lecz jako gracz znasz zasady).

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Wiecie ja mam ostanio mam ochote nauczyc kogos grac w battla wiec czemu nie dziewczyne :roll:
Jak znacie jakas z Tychow ta ja chetnie naucze
A jagby miała ochote grać WE to za darmo moge jej dac AB do WE generała :wink:
W koncu to + 1 gracz WFB :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

"Jak znacie ... (tu opis dziewczyny) ... to ją nauczę."

Wiadomo, zawsze najtrudniej jest samemu ruszyć dupsko i wyjść z inicjatywą :roll:
Najlepiej to niech kumple ją umówią z Tobą na randkę ;)

I wiecie, Mastery maja też swój urok. Np. jadę na 1-2 mastery w roku i spotykam ludzi, których na lokalu nie spotkam. Ot, prozaiczny przykład :)

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Skavenblight..
jestem starszy od Ciebie ( jakies 5 latek? :D )...i nie byłem wtedy młody...

"czasem takie słowa mogą być "filtrem" na laski, które próbują wprowadzić swoją dyktaturę w związku"

i dokładnie o to chodziło i tylko o to...przeżyłem jedną dyktatorke i nie chciałem tego powtarzać. to wszystko...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Grazbird pisze:Skavenblight..
jestem starszy od Ciebie ( jakies 5 latek? :D )...i nie byłem wtedy młody...
Że jesteś starszy to wiem ;) Ale skąd mam wiedzieć, kiedy poznałeś swoją kobietę :)
Grazbird pisze:i dokładnie o to chodziło i tylko o to...przeżyłem jedną dyktatorke i nie chciałem tego powtarzać. to wszystko...
Nie no, rozumiem. To jest bardzo nie fair, jeśli żąda się od bliskiej osoby porzucenia tego, co jest dla niej ważne.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

No cóż, każda kobieta na pewno nie byłaby zadowolona jakby facet postawił jej wybór "twoje koleżanki albo ja" ;)
Także to na podobnej zasadzie i ja uważam jak Grazbird. Ale z drugiej strony też figurki nie moga być ważniejsze...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Skavenblight pisze:
Lazur pisze:
Skavenblight pisze: I tu dochodzimy do paradoksu. Z jednej strony, nie należy dawać wygrywać kobietom, nie należy traktować ich jak graczy specjalnej troski, tylko po prostu jak graczy. Z drugiej strony, musi to być uprzejme traktowanie... cóż, może więcej kultury wobec kolegów pozwoliłoby przestawić się na kontakt również z graczami płci przeciwnej ;)
Tia ale tu znowu może wyjść to sztucznie. Załóżmy taką sytuacje panna gra na turnieju i przy stole obok gra jej następny oponent. Przegrywa chłopak niemiłosiernie i daje upust swoim emocjom w stylu "Kur... nu rzuciłbyś choć jedną pierd... jedynke w całej bitwie".
W czasie następnej bitwy z oponentką ponownie przygrywa solennie i zwraca się do niej słowami "Oh, Droga pani spodziewam się tu masakry. Już teraz chciałbym serdecznie pogratulować" :D
Właśnie chodziło o to, żeby ten stosunek do przeciwnika (niezależnie od płci) był jakoś pośrodku ;)
Proszę bardzo, oto co wychodzi pośrodku :)
"Drogi Panie rzuciłbyś kur... jakąś jedynkę w tej bitwie bo będzie masakra i już teraz moge kur... pogratulować" :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Gdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń.
Battle na trzeźwo jest jak łowienie ryb na trzeźwo
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Nie wiem jak jest z łowieniem ryb ale w Battla ja wolę grać na trzeźwo
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Wisnia
Chuck Norris

Post autor: Wisnia »

Jankiel pisze:
+1 trafiasz do podpisu :)
o takk.. Co prawda niektórym wtedy idzie lepiej, niektórym gorzej :)
Skaven pisze:Noł fakin łej :D To jest forum battlowe a nie o rozmiękczaniu karmelowego rycerza :D
Moja porada jest taka ze zwykle kackupa łatwiej leci więc wlej 0.5 spirolu do wc i powinno puscić

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Jankiel pisze:
Chyba że ktoś zaczyna strącać figurki z powodu płynnych ruchów w stanie upojenia

Zwolin
Falubaz

ja tam wolę na trzeźwo grać
swoją drogą nie grałem jeszcze nigdy pijany
i uwierzcie mi, nikt by nie chciał słuchać tego co mówię, a raczej jak, w stanie głębokiego upojenia - z relacji kolegów wynika że nawijam rymowanym tekstem ;P

skoro nie ma innego wyjścia trzeba nauczyć panie grać w stanie upojenia ;]
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Zwolin pisze:skoro nie ma innego wyjścia trzeba nauczyć panie grać w stanie upojenia ;]
Żeby od razu się może rozbierały, co nie?

;)

Zwolin
Falubaz

widzę że dominuje mniemanie że wszystkie nastolatki myślą tylko o jednym .... :roll:

nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Zwolin pisze:widzę że dominuje mniemanie że wszystkie nastolatki myślą tylko o jednym .... :roll:
No wiesz, wszyscy kiedyś byliśmy młodzi... ;)
Zwolin pisze:nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Racja, niektóre robią się agresywne. Upijanie celem osiągnięcia stanu nagości jest dużo mniej skuteczne od uwodzenia.
Podejrzewam, że z zachęcaniem do gry jest podobnie...;)

ODPOWIEDZ