Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: Jankiel »

Moim zdaniem bramka Bojana była zdobyta prawidłowo.
Taaa, pierwsza ze spalonego, druga po ręce. Dobrze, że przynajmniej drugiej nie uznali.
hej hej miśki zanim się rozkręcicie to pamiętajcie, to nie temat o piłce nożnej...
Ej, czesem można do głupiego tematu dorzucić jakąś głębszą myśl :mrgreen:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Kalesoner pisze:
Grodzio pisze:
Yudokuno pisze:oj tam, oj tam... To jedna z najmilszych form spędzania czasu: duży LCD w knajpie, zimny browarek i mecze LM (ja np. od wczoraj opłakuję Barcę)
Nie ty jedna opłakujesz :(
Moim zdaniem bramka Bojana była zdobyta prawidłowo. :(
Ja też juz wylałem potok łez... :cry:

Co do bramki Bojana to w tym przypadku jeden sędzia by ja uznał, a drugi nie. Zawsze byłem i jestem zwolennikiem puszczania gry w przypadku reki "nabitej" przy ciele, a Keita miał rekę ewidentnie przy piersi...no cóż, gra się dalej :)
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wy to jestescie spamerzy i oftopowcy, temat o dziewczynach w wfb ,a ci jak 100% samce o pilce noznej ;)
Tnijcie moderatorzy , you shall show no mercy ;)

Awatar użytkownika
Lueviel

Post autor: Lueviel »

Ziemko pisze:Wy to jestescie spamerzy i oftopowcy, temat o dziewczynach w wfb ,a ci jak 100% samce o pilce noznej ;)
Jak tnijcie, Ziemko? Przecież piłka nożna jest bardzo związana z dziewczynami. Dla kogo grają piłkarze? :P
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

patryk999 pisze:[...] fajnie mieć dziewczynę która też by się tym interesowała...
Ja wolę żeby się nie zainteresowała. Na szczęście nie szkodzi mi to, lubi typowo kobiece bzdury typu ciuszki, melodramaty, świnki morskie i inne gówna. Mieszkamy razem, jakbym jeszcze z nią na turnieje chodził i/lub pracował to zgłupiał bym do reszty, a tak dobrze jest jak jest. :wink:
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze:Wy to jestescie spamerzy i oftopowcy, temat o dziewczynach w wfb ,a ci jak 100% samce o pilce noznej ;)
Na sprawy wyższej rangi się przymyka oko i nie wycina takich postów :)

ale przystopujmy :D i załóżmy sobie nowy temat :D

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Jacek_Azael pisze:
patryk999 pisze:[...] fajnie mieć dziewczynę która też by się tym interesowała...
Ja wolę żeby się nie zainteresowała. Na szczęście nie szkodzi mi to, lubi typowo kobiece bzdury typu ciuszki, melodramaty, świnki morskie i inne gówna. Mieszkamy razem, jakbym jeszcze z nią na turnieje chodził i/lub pracował to zgłupiał bym do reszty, a tak dobrze jest jak jest. :wink:
O to, to , to - Jacek dobrze prawi. Gdzies trzeba od baby odpoczac ;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Raptaparat pisze:
Jacek_Azael pisze:
O to, to , to - Jacek dobrze prawi. Gdzies trzeba od baby odpoczac ;)
O Bosz [-o<
Jeszcze tego brakowało żeby moja na turnieje jeździła... [ choć czasem skubana się wbije do auta i gdzieś tam pojedzie z nami do swojej znajomej... ale to co innego 8) ]
Chociaż gdzieś można odpocząć...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Nom, bez kitu... Po to są męskie hobby, żeby od bab odpocząć i pławić się w barbarzyństwie za ich plecami :D A jak się jakaś zaplącze to jest ekstra dodatkiem (co za dużo to nie zdrowo). :wink:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Ziemko, cisza! Nikt nie będzie ciął tak ważnego tematu, jak półfinał LM!
Jacek_Azael pisze:Na szczęście nie szkodzi mi to, lubi typowo kobiece bzdury typu ciuszki, melodramaty
czy mogę się już porzygać? Nie ma nic gorszego, ponad polskie seriale, łażenie po sklepach z ciuchami itp

@Pasiak, Ty świnia jesteś! Jak Ty się do kobiet odnosisz! ...a ja tak chwalę tę Twoją armię...
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Yudokuno pisze:
Jacek_Azael pisze:Na szczęście nie szkodzi mi to, lubi typowo kobiece bzdury typu ciuszki, melodramaty
czy mogę się już porzygać? Nie ma nic gorszego, ponad polskie seriale, łażenie po sklepach z ciuchami itp
Rzygaj, jak ma Ci to pomóc, co mnie to.
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Yudokuno pisze:Nie ma nic gorszego, ponad polskie seriale, łażenie po sklepach z ciuchami itp
Ojjj zgadzam się. Aż mi się zimno zrobiło na samą myśl :x

Natomiast nie wiem, co w tak niegodnym towarzystwie robią świnki morskie ;)
lubi typowo kobiece bzdury typu ciuszki, melodramaty, świnki morskie i inne gówna

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Ma 4 także uznałem za stosowne je dodać do tak "Zacnego grona".
Takie ichnie wfb z czteroma abotami. :wink:
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

No, chyba że odnosisz to do konkretnego przypadku. Bo tak ogólnie to posiadanie zwierząt nie jest jakąś typowo babską cechą ;)

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Szkoda że tak niewiele kobiet w Wfb jest. Mojej nijak do do spróbowania nie mogę namówić ale przynajmniej dopinguje mnie bym wrócił zwycięski. Cóż wracając do kobiet w Wfb miło byłoby usłyszeć po drugiej stronie stołu kobiecy okrzyk "Kref dla boga krfi!!"
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Yudokuno pisze:@Pasiak, Ty świnia jesteś! Jak Ty się do kobiet odnosisz!
Z szacunkiem 8)
Jak mam okazję odpocząć to z niej korzystam co nie oznacza, że kobiety grające w WFB mi przeszkadzają, wręcz przeciwnie :mrgreen:
Jednak mój pkt widzenia może nie każdy zrozumieć...
Taka odskocznia weekendowa od wszystkiego.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skavenblight pisze:
Yudokuno pisze:Nie ma nic gorszego, ponad polskie seriale, łażenie po sklepach z ciuchami itp
Ojjj zgadzam się. Aż mi się zimno zrobiło na samą myśl :x
Ehh, znaleźć taką to skarb :P Od razu ile wiecej kasy można na figurki poświęcić :D

I Pasiak masz racje, niby weekendowa odskocznia ;) Ale dla niektórych to jest tez wybór albo turniej w weekend albo spotkanie z dziewczyną. :)

Awatar użytkownika
Brzuchacz

Post autor: Brzuchacz »

Nie jestem co prawda wymiataczem turniejowym(brak czasu) ale do grona regularnie grających w wfb/40k się zaliczam
Napisze krótko: w kazdej relacji należy dac sobie trochę wolnego od siebie. U mnie to wygląda tak mamy wolne dni: ja zostaje z dziecmi Ona idzie się bawic/ Ona zostaje z dziećmi ja idę pograć(choć jestem niewolnikiem telefonu).
Co do kobiet i bitewniaków grunt to trafić w odpowiednią estetykę bo o ile mojemu Skarbowi wh40k/wfb nie odpowiada to w infinity rozdupca wielu tak zwanych pro gejmerów.
Reasumując jeżeli ktoś uznaje(mimo prób przekonania że to nie jest zabawa żołnierzykami) Twoje hobby za śmietnik to nie da się z tą osobą żyć(wszak być z kimś kto nie kupuje Cie w całości to śmiech na sali)
pozdrawiam serdecznie
Brzuchacz
Wisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo :)
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowie

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

patryk999 pisze:Hehe,2 razy moja laska pier...nała w moje figsy ciężkimi przedmiotami,za pierwszym razem ja byłem zrozpaczony za drugim się śmiałem bo nie trafiła...jej durnym laptopem.
Taki piekny post, a umknal niezauwazony w tej nawale spamu :D

Zrozpaczony!

Durnym laptopem!

Wrazliwy chlopak.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Zgadzam się z Jackiem i Bigpasiakiem – jak dla mnie WFB jest moje, można się oderwać od codzienności.
Oczywiście nie mam nic przeciwko płci pięknej w battlu, po prostu nie wyobrażam sobie żeby moja żona też grała.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ