maluje już jakiś czas uważam że są to figurki które łapią się na poziom ogólnie pojętego TT
a teraz dosyć gadania

ps. Fotki są lekko przejaskrawione ale mam nadzieje że da się zobaczyć i w miarę ocenić

edit

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
diabloo23 pisze:Plusy:
*metaliki wyglądają bardzo fajnie
*staranne prace - nic się nie wylewa poza linie
*niezłe przejścia
Minusy:
*zważ, że karabin to nie kawał jednolitego metalu - przydałoby się go trochę urozmaicić jakimiś kolorystycznymi akcentami
*niebieskie futerko na jeźdźcu nie teges - pomaluj na jakiś bardziej futrzasty kolor lub (jeśli koniecznie chcesz by miał białe futro) popracuj nad cieniowaniem od szarego do białego
*koń ma stalowy ogon... a jak nie stalowy to mu wyraźnie wypłowiał na słońcu
*kilka nadlewek
*baaaaaaaaaardzo biedne podstawki o nieciekawym wyglądzie. Nawet większego kamyczka nie można znaleźć. Ten element zdecydowanie do poprawy
I taka uwaga ogólna nie kwalifikująca się do zalet lub wad a zależna od gustu - obie figurki sprawiają wrażenie, jakby przed chwilą wykąpały się w błocie. Mi się to nawet podoba - wiadomo, że na wojnie człek nie ma głowy aby w wannie posiedzieć, ale niektórzy będą marudzili
Pozdrawiam i tak trzymaj bo jest naprawdę nieźle (jakość plusów przeważa nad ilością minusów)
Różowy? No może trochę. Jak dla mnie to jest scab red rozjaśniany białym. Oj nieładniegrabz pisze:Gobo fajny tylko różowy kolorek na łuku nie do przyjęcia.
bem pisze:Różowy? No może trochę. Jak dla mnie to jest scab red rozjaśniany białym. Oj nieładniegrabz pisze:Gobo fajny tylko różowy kolorek na łuku nie do przyjęcia.Goblin by nie był zadowolony
Przy szczurze o pomstę do nieba wołają stopy.