jacek, jesteś mistrzemJacek_Azael pisze:Ma 4 także uznałem za stosowne je dodać do tak "Zacnego grona".
Takie ichnie wfb z czteroma abotami.
Dziewczyny a WFB
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Dziewczyny a WFB
- swieta_barbara
- habydysz
Jasiuuu, jestes w tym temacie? Wrzuc prosze zdjecie Debka z Kamila :]
no bo przecież o to chodzi, nie? Dla bab ma się czas po turnieju. Na turnieju człowiek chce się zająć czymś innym.Gunnila pisze:a oni zamiast zwracać uwagę na dziewczyny to się ekscytują calami i wynikami rzutów.
a jakie można sobie fajne prezenty urodzinowe i podchoinkowe robić... Ja np. wole dostać od Jankiela 10 harpii z Gamezona, niż jakieś tam pierdoły (a harpie są naprawdę śliczne!)Piotras pisze:Od razu ile wiecej kasy można na figurki poświęcić
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
I tu jest całe sedno sprawy, jeśli będzie chciała, to nie widzę przeszkód, ale jest to tylko dodatek/gadżet do zestawu...nie koniecznie potrzebny, jakby widziała jak wyglądają moje bitwy ze Szczurkiem, to załamałaby się (chociaż prędzej nie mogłaby się podnieść ze śmiechu )Laik pisze:Zgadzam się z Jackiem i Bigpasiakiem – jak dla mnie WFB jest moje, można się oderwać od codzienności.
Oczywiście nie mam nic przeciwko płci pięknej w battlu, po prostu nie wyobrażam sobie żeby moja żona też grała.
nie mam nic przeciwko jeśli jakieś przedstawicielki płci pieknej będą grać, nawet kiedyś na małe punkty dostałem maskę od dość urodziwej graczki DoW
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
I w sumie słusznie, bo turnieje nie są po to, żeby zwracać uwagę na dziewczyny, jeśli są tylko obserwatorkami.Problem z zachęceniem dziewczyn do obserwacji turniejów jest podstawowy - one tam idą dla faceta (facetów) a oni zamiast zwracać uwagę na dziewczyny to się ekscytują calami i wynikami rzutów.
Jeśli komuś brakuje dziewczyn na turniejach, to trzeba do gry je zachęcać
O, to to. I nigdy nie ma problemów pt. "co jej kupić", wiadomo, że figurki i tyleYudokuno pisze:a jakie można sobie fajne prezenty urodzinowe i podchoinkowe robić... Ja np. wole dostać od Jankiela 10 harpii z Gamezona, niż jakieś tam pierdoły (a harpie są naprawdę śliczne!)Piotras pisze:Od razu ile wiecej kasy można na figurki poświęcić
„Uciekamy” dlatego właśnie że chcemy spędzić z nimi następne X lat.oczko pisze:chłopaki jak tak uciekacie od swoich kobiet to jak chcecie spędzić z nimi następne x lat?? chyba nie tędy droga
Nie może być tak jak w tym kawale z Leninem – otwierasz lodówkę a tu…
W niczym nie może być przesady.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No ale idzie tu właśnie o to, czy spędzacie te x lat z nimi czy koło nich. Praca osobno, hobby osobno, nie widzi mi się to, ale młody jestem, życia nie znam
Dokładnie tak samo uważam. Bo kobiety lubią czasami zmieniać się w despotki, a wiem co mówię, bo o mało takiej nie poślubiłem kiedyś... No ale moja aktualna połowica, poczatkowo marudziała i nie lubiła Warhamca, ale teraz twierdzi że dzięki WFB normalnieje i mam misje do spełnienia, rozruszania mojej okolicy w tym względzie.Grazbird pisze:każdy ma prawo do "kawałka własnego życia", tym bardziej w małżeństwie...itp...
jest to na potrzebne, żeby od siebie odpocząć.
dokładnie to miałem na myśli, ale ja może też się nie znam bo choć mam dziewczynę to o ożenku jeszcze nie myślęszrama pisze:No ale idzie tu właśnie o to, czy spędzacie te x lat z nimi czy koło nich. Praca osobno, hobby osobno, nie widzi mi się to, ale młody jestem, życia nie znam
a mówiłem :oczko pisze:chłopaki jak tak uciekacie od swoich kobiet to jak chcecie spędzić z nimi następne x lat?? chyba nie tędy droga
...bigpasiak pisze:Jednak mój pkt widzenia może nie każdy zrozumieć...
Nie wszystko trzeba robić razem a nawet jest to niewskazane [ i to bardzo ] jednak młodzi tego nie czają bo za cycka chcą trzymać 24/h jak jest okazja [ czego naturalnie nie potępiam ] ale ile radości jest jak to uczucie masz po 10 latach bycia ze sobą
Trochę czasu tylko dla siebie jest naprawdę potrzebne... dlaczego?
BO TAK!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
jeszcze trochę i temat można zmienić na :
"Mądrości życiowe graczy WFB"
jak by co nie mam nic przeciwko
"Mądrości życiowe graczy WFB"
jak by co nie mam nic przeciwko
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Imho dla wszystkiego powinno znalezc sie czas i nie trzeba wybierac to albo to. Nie wyobrazam sobie spedzac 24/h czasu z druga osobe i nie miec swojego czasu na hobby, znajomych , przyjaciol.
PRzebywajac ze soba 24/h i tylko jak papozki nierozlaczki mozna w leb dostac po jakims czasie.
PRzebywajac ze soba 24/h i tylko jak papozki nierozlaczki mozna w leb dostac po jakims czasie.
Znacie jakąś taką podobną do Was?Skavenblight pisze:O, to to. I nigdy nie ma problemów pt. "co jej kupić", wiadomo, że figurki i tyleYudokuno pisze:a jakie można sobie fajne prezenty urodzinowe i podchoinkowe robić... Ja np. wole dostać od Jankiela 10 harpii z Gamezona, niż jakieś tam pierdoły (a harpie są naprawdę śliczne!)Piotras pisze:Od razu ile wiecej kasy można na figurki poświęcić
Widze, że jak Zwolin napisał, temat schodzi bardziej na mądrości życiowe niż na kobiety, ale w sumie, też dobrze
Tekst Pasiaka o cyckach mnie rozbroił. Normalnie masakra...
i po tym poznać, żeś młody i jeszcze się nie natrzymałeś w życiuPiotras pisze: Tekst Pasiaka o cyckach mnie rozbroił. Normalnie masakra...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.