Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: r0m »

Jacek_Azael pisze:Ma 4 także uznałem za stosowne je dodać do tak "Zacnego grona".
Takie ichnie wfb z czteroma abotami. :wink:
jacek, jesteś mistrzem :D

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

"Jednak mój pkt widzenia może nie każdy zrozumieć...
Taka odskocznia weekendowa od wszystkiego."

zgadzam się w 100%

takie życie: w sobotę gram a w niedzielę jedziemy do Ikei.... :(

ale za to w poniedziałek znowu granie !

Gunnila
Mudżahedin

Post autor: Gunnila »

Problem z zachęceniem dziewczyn do obserwacji turniejów jest podstawowy - one tam idą dla faceta (facetów) a oni zamiast zwracać uwagę na dziewczyny to się ekscytują calami i wynikami rzutów.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jasiuuu, jestes w tym temacie? Wrzuc prosze zdjecie Debka z Kamila :]

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Gunnila pisze:a oni zamiast zwracać uwagę na dziewczyny to się ekscytują calami i wynikami rzutów.
no bo przecież o to chodzi, nie? Dla bab ma się czas po turnieju. Na turnieju człowiek chce się zająć czymś innym.
Piotras pisze:Od razu ile wiecej kasy można na figurki poświęcić
a jakie można sobie fajne prezenty urodzinowe i podchoinkowe robić... :D Ja np. wole dostać od Jankiela 10 harpii z Gamezona, niż jakieś tam pierdoły (a harpie są naprawdę śliczne!)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Laik pisze:Zgadzam się z Jackiem i Bigpasiakiem – jak dla mnie WFB jest moje, można się oderwać od codzienności.
Oczywiście nie mam nic przeciwko płci pięknej w battlu, po prostu nie wyobrażam sobie żeby moja żona też grała.
I tu jest całe sedno sprawy, jeśli będzie chciała, to nie widzę przeszkód, ale jest to tylko dodatek/gadżet do zestawu...nie koniecznie potrzebny, jakby widziała jak wyglądają moje bitwy ze Szczurkiem, to załamałaby się (chociaż prędzej nie mogłaby się podnieść ze śmiechu :lol2: :roll: )
nie mam nic przeciwko jeśli jakieś przedstawicielki płci pieknej będą grać, nawet kiedyś na małe punkty dostałem maskę od dość urodziwej graczki DoW :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Problem z zachęceniem dziewczyn do obserwacji turniejów jest podstawowy - one tam idą dla faceta (facetów) a oni zamiast zwracać uwagę na dziewczyny to się ekscytują calami i wynikami rzutów.
I w sumie słusznie, bo turnieje nie są po to, żeby zwracać uwagę na dziewczyny, jeśli są tylko obserwatorkami.
Jeśli komuś brakuje dziewczyn na turniejach, to trzeba do gry je zachęcać ;)
Yudokuno pisze:
a jakie można sobie fajne prezenty urodzinowe i podchoinkowe robić... :D Ja np. wole dostać od Jankiela 10 harpii z Gamezona, niż jakieś tam pierdoły (a harpie są naprawdę śliczne!)
O, to to. I nigdy nie ma problemów pt. "co jej kupić", wiadomo, że figurki i tyle ;)

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

chłopaki jak tak uciekacie od swoich kobiet to jak chcecie spędzić z nimi następne x lat?? chyba nie tędy droga

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

oczko pisze:chłopaki jak tak uciekacie od swoich kobiet to jak chcecie spędzić z nimi następne x lat?? chyba nie tędy droga
„Uciekamy” dlatego właśnie że chcemy spędzić z nimi następne X lat.

Nie może być tak jak w tym kawale z Leninem – otwierasz lodówkę a tu…

W niczym nie może być przesady.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Deather
Chuck Norris

Post autor: Deather »

lepiej uciekać i spędzić x lat niż nie uciekać i spędzić tylko (x/2 - 5)

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

No ale idzie tu właśnie o to, czy spędzacie te x lat z nimi czy koło nich. Praca osobno, hobby osobno, nie widzi mi się to, ale młody jestem, życia nie znam :wink:

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

każdy ma prawo do "kawałka własnego życia", tym bardziej w małżeństwie...itp...
jest to na potrzebne, żeby od siebie odpocząć.

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Grazbird pisze:każdy ma prawo do "kawałka własnego życia", tym bardziej w małżeństwie...itp...
jest to na potrzebne, żeby od siebie odpocząć.
Dokładnie tak samo uważam. Bo kobiety lubią czasami zmieniać się w despotki, a wiem co mówię, bo o mało takiej nie poślubiłem kiedyś... No ale moja aktualna połowica, poczatkowo marudziała i nie lubiła Warhamca, ale teraz twierdzi że dzięki WFB normalnieje i mam misje do spełnienia, rozruszania mojej okolicy w tym względzie.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Kto normalnieje? Ona? A tak w ogóle to bardzo szlachetne z twojej strony, że przyczyniasz się do rozwoju okolicy. =D>
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

szrama pisze:No ale idzie tu właśnie o to, czy spędzacie te x lat z nimi czy koło nich. Praca osobno, hobby osobno, nie widzi mi się to, ale młody jestem, życia nie znam :wink:
dokładnie to miałem na myśli, ale ja może też się nie znam bo choć mam dziewczynę to o ożenku jeszcze nie myślę

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

oczko pisze:chłopaki jak tak uciekacie od swoich kobiet to jak chcecie spędzić z nimi następne x lat?? chyba nie tędy droga
a mówiłem :
bigpasiak pisze:Jednak mój pkt widzenia może nie każdy zrozumieć...
...
Nie wszystko trzeba robić razem a nawet jest to niewskazane [ i to bardzo ] jednak młodzi tego nie czają bo za cycka chcą trzymać 24/h jak jest okazja 8) [ czego naturalnie nie potępiam ] ale ile radości jest jak to uczucie masz po 10 latach bycia ze sobą 8)
Trochę czasu tylko dla siebie jest naprawdę potrzebne... dlaczego?

BO TAK!

:)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

jeszcze trochę i temat można zmienić na :
"Mądrości życiowe graczy WFB"

jak by co nie mam nic przeciwko
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Imho dla wszystkiego powinno znalezc sie czas i nie trzeba wybierac to albo to. Nie wyobrazam sobie spedzac 24/h czasu z druga osobe i nie miec swojego czasu na hobby, znajomych , przyjaciol.
PRzebywajac ze soba 24/h i tylko jak papozki nierozlaczki mozna w leb dostac po jakims czasie.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skavenblight pisze:
Yudokuno pisze:
O, to to. I nigdy nie ma problemów pt. "co jej kupić", wiadomo, że figurki i tyle ;)
Znacie jakąś taką podobną do Was? :D

Widze, że jak Zwolin napisał, temat schodzi bardziej na mądrości życiowe niż na kobiety, ale w sumie, też dobrze ;)

Tekst Pasiaka o cyckach mnie rozbroił. Normalnie masakra... :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Piotras pisze: Tekst Pasiaka o cyckach mnie rozbroił. Normalnie masakra... :D
i po tym poznać, żeś młody i jeszcze się nie natrzymałeś w życiu :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

ODPOWIEDZ