Poszukiwana, poszukiwany czyli kolejny oszust na allegro...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Poszukiwana, poszukiwany czyli kolejny oszust na allegro...
coś nie mam szczęścia... po jakże niemiłej przygodzie z gajowym znowu natrafiłem na jakiegoś oszusta.
czy zna ktoś męża/brata/syna lub też samą panią Bożene Cichocką zamiszkałą w Ząbkach? jak raz dzwoniłem na numer telefonu tej pani to odebrtał jakiś facet i powiedział że już wysyła paczka itp, po czym nigdy więcej się nie odezwał i nie odebrał telefonu.
chciałem iśc już od razu na policje ale może akurat ktoś zna...
czy zna ktoś męża/brata/syna lub też samą panią Bożene Cichocką zamiszkałą w Ząbkach? jak raz dzwoniłem na numer telefonu tej pani to odebrtał jakiś facet i powiedział że już wysyła paczka itp, po czym nigdy więcej się nie odezwał i nie odebrał telefonu.
chciałem iśc już od razu na policje ale może akurat ktoś zna...
Jeśli wysłała pocztą polską, to pewnie jesteś ofiarą tej instytucji (i sajonara paczko). Jeśli wysłała kurierem to ustal jakim i się ich zapytaj co z przesyłką. Jeśli jednak zrobiono cię w konia, no to użyj książki telefonicznej i tam pojedź. Z kolegami.
Ludzie - nauczcie się brać za pobraniem paczki. Mi wszystkie dochodzą.
Jak ktoś jest chamem i nie odpisuje/ nie odbiera telefonów to sorry... Po co masz mieć opory przed policją?
Próbowałeś dzwonić z innego numeru?
Jak ktoś jest chamem i nie odpisuje/ nie odbiera telefonów to sorry... Po co masz mieć opory przed policją?
Próbowałeś dzwonić z innego numeru?
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Dziś chyba każdy ma konto na allegro. Ja nie wysyłam jak ktoś ma dużo sensownych negatywów lub konto jest świrze.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
A to nie ta osoba co sprzedawała kupę lcd- ków?rtv i podobne.
Jesli to nikt znany do kogo nie mozna odezwac sie przez znajomych (jak bylo z Gajowym) to idz na policje , no i sprawe zglos tez allegro.
podaj nick z allegro,chciałbym się jeszcze zapytać w tym temacie czy ktoś kupował figurki d warmachine lub hordes na allegro od xander148 i otrzymał figurki lub zwrot kasy,ja otrzymałem z powrotem a wiem ,że kupa innych kupiła zestawy startowe a nic nie piszą
EDIT: Sprawa się wyjaśniłą, modele (kupione i zapłacone 26 kwietnia) otrzymałem wczoraj. Czyli generalnie aukcja zakończona pozytywnie, nie licząc długiego czasu oczekiwnaia i wielokrotnego dzwonienia / pisania.