czy ktoś pomoże...? :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
czy ktoś pomoże...? :)
Chodzi o jak już wspomniałem w temacie o kobietach o podczepienie się pod kogoś kto byłby zainteresowany kupnem figurki tej elfki z "dżezi staffu"
piszę gdyż ponieważ nie mam paypala ani nic z tych rzeczy a na figurce mi strasznie zależy. pieniądze oczywiście oddam od razu, tylkon chodzi o taka właśnie przysługę....
będę wdzięczny.
piszę gdyż ponieważ nie mam paypala ani nic z tych rzeczy a na figurce mi strasznie zależy. pieniądze oczywiście oddam od razu, tylkon chodzi o taka właśnie przysługę....
będę wdzięczny.
o.O
ty wiesz że 20s temu przyszło mi do głowy by napisać taki sam temat
podczepiam się
ty wiesz że 20s temu przyszło mi do głowy by napisać taki sam temat
podczepiam się
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
http://studiomcvey.com/
gokish bede Ci dozgonnie wdzieczny możesz w tym temacie pisać o progressie
chodzi ofkors o babke z łukiem na schodkach z sokołem czy jak to
gokish bede Ci dozgonnie wdzieczny możesz w tym temacie pisać o progressie
chodzi ofkors o babke z łukiem na schodkach z sokołem czy jak to
jak ściągniesz to masz piwko ode mnie
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
hmmm... to może ja 2 wezmę
to tylko 750 sztuk i za jakiś czas może uda się na tym zarobić ;P
albo wcisnę ludziom tak jak "ktośtam" w dziale 'Sprzedaj' że to limitka i wezmę 200 zł od modelu tak jak było z tym czinczowcem
edit:
biorę 3
dla mnie
dla mojej koleżanki na urodziny
dla unicorna do jego WE bo pewnie by chciał a nie mam z nim teraz szybkiego (komórka) kontaktu
to tylko 750 sztuk i za jakiś czas może uda się na tym zarobić ;P
albo wcisnę ludziom tak jak "ktośtam" w dziale 'Sprzedaj' że to limitka i wezmę 200 zł od modelu tak jak było z tym czinczowcem
edit:
biorę 3
dla mnie
dla mojej koleżanki na urodziny
dla unicorna do jego WE bo pewnie by chciał a nie mam z nim teraz szybkiego (komórka) kontaktu
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
OT:
Chodzi Ci o figurkę Disc of Tzeentch: http://solegends.com/citle/citle2000/pr ... rceror.htm
Jak widzisz, ten "ktośtam" nie "wciskał" nikomu kitu że to limitowany bo model. I jest wart swojej ceny.
EOT
Chodzi Ci o figurkę Disc of Tzeentch: http://solegends.com/citle/citle2000/pr ... rceror.htm
Jak widzisz, ten "ktośtam" nie "wciskał" nikomu kitu że to limitowany bo model. I jest wart swojej ceny.
EOT
Lest we forget:
sorki za mało precyzyjne wyrażenie
wiem że tamto była limitka i żałuje że nie można już tego kupić, bo choć nie zbieram Chaosu to model był wyjebany i, fakt wart swej ceny
chodziło mi raczej o to że jak już nie będzie ich w sprzedaży to wtedy sprzedam jako już niedostępny
wiem że tamto była limitka i żałuje że nie można już tego kupić, bo choć nie zbieram Chaosu to model był wyjebany i, fakt wart swej ceny
chodziło mi raczej o to że jak już nie będzie ich w sprzedaży to wtedy sprzedam jako już niedostępny
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
moja też wysłana
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
ten model tot akie cudo że można...
się zabić dla niego
się zabić dla niego
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz