Tak se posty nabijam.Piotras pisze:@ Noggin: hmm?
Po prostu jak ktos majac ok 25 lat wchodzi w zwiazek z 14 latkiem(latka), to nazwalbym to niezdrowym zainteresowaniem dziecmi.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak se posty nabijam.Piotras pisze:@ Noggin: hmm?
potraktowalbym to jako bardzo sympatyczny żart i dobry pocisk.misha pisze:taa a potem słyszysz od żony/dziewczyny/narzeczonej, że jesteś najlepszym środkiem antykoncepcyjnym, poco jej dziecko skoro ma ciebie... bleh
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Jankiel jest ode mnie młodszy o 4 lata, a jakoś małżeństwo z nas normalne... OK... może... no... no dobra, ale przynajmniej nam ani otoczeniu to nie przeszkadzaPiotras pisze:Czy Wy również (kobietki ) uważacie, że niezdrowe jest połączenie starsza dziewczyna - młodszy chłopak? (załóżmy w granicach rozsądku te 1-3 lat)?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
No na pewno w pewnej mierze zależy to od tego, czy będzie Ci się chciało poswięceć czas na pokazanie dziecku że lego jest kul, zamiast po prostu posadzic go przed kompem/telewizorem co jest rzecz jasna dużo prostsze i mniej czasochłonne.Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
Jak widać nie tylko faceci na to czekająSkavenblight pisze:Oczywiście! Nie mogę się doczekać kiedy odgrzebię moje pudła Lego...Sa!nt pisze: Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
jeeee... Wy też? My z Jankielem ciągle polujemy i kupujemy na allegro nowe - stare klocki! Już możemy duuże miasto czy średniowieczny jarmark i zamek zbudowaćSkavenblight pisze:Oczywiście! Nie mogę się doczekać kiedy odgrzebię moje pudła Lego...Sa!nt pisze: Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ja ostatnio widziałem na allegro mój pierwszy zestaw lego:Yudokuno pisze:jeeee... Wy też? My z Jankielem ciągle polujemy i kupujemy na allegro nowe - stare klocki! Już możemy duuże miasto czy średniowieczny jarmark i zamek zbudowaćSkavenblight pisze:Oczywiście! Nie mogę się doczekać kiedy odgrzebię moje pudła Lego...Sa!nt pisze: Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt pisze:Szkoda tylko że dzisiejsze klocki lego nie są takie jak kiedyś
Na szczęście mam dosyć duże pudło klocków
Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą