Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
noggin
Chuck Norris

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: noggin »

Piotras pisze:@ Noggin: hmm?
Tak se posty nabijam.

Po prostu jak ktos majac ok 25 lat wchodzi w zwiazek z 14 latkiem(latka), to nazwalbym to niezdrowym zainteresowaniem dziecmi.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

misha pisze:taa a potem słyszysz od żony/dziewczyny/narzeczonej, że jesteś najlepszym środkiem antykoncepcyjnym, poco jej dziecko skoro ma ciebie... bleh #-o

:D
potraktowalbym to jako bardzo sympatyczny żart i dobry pocisk.

Niby po co faceci chca miec dzieci?

Obrazek

14 latka? Może ewentualnie być, o ile nadal jeszcze młodo wygląda.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

noggin
Chuck Norris

Szafa, nie zdradzaj moim motywacji! ( mieszcze sie w czerwonej grupie)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Jak i większośc pamperkowców, imho ;)

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Szkoda tylko że dzisiejsze klocki lego nie są takie jak kiedyś :(

Na szczęście mam dosyć duże pudło klocków :mrgreen:

Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Ja tam swoich dziecków nie mam ale moje wielkie pudło z lego jakoś się im zawsze podoba :D (często jakieś przyłażą)
Także lego dają radę :wink:
Hordes of Chaos.... To było to....

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Piotras pisze:Czy Wy również (kobietki :D) uważacie, że niezdrowe jest połączenie starsza dziewczyna - młodszy chłopak? (załóżmy w granicach rozsądku te 1-3 lat)?
Jankiel jest ode mnie młodszy o 4 lata, a jakoś małżeństwo z nas normalne... OK... może... no... no dobra, ale przynajmniej nam ani otoczeniu to nie przeszkadza :mrgreen:
Mój Tato z kolei jest starszy od Mamy o 17 lat i to już jest troszkę niezdrowa różnica. Ale wszystko znośnie :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
No na pewno w pewnej mierze zależy to od tego, czy będzie Ci się chciało poswięceć czas na pokazanie dziecku że lego jest kul, zamiast po prostu posadzic go przed kompem/telewizorem co jest rzecz jasna dużo prostsze i mniej czasochłonne.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sa!nt pisze: Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
Oczywiście! Nie mogę się doczekać kiedy odgrzebię moje pudła Lego... :D

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skavenblight pisze:
Sa!nt pisze: Tylko czy w dobie komputerów, PS3, Xboxów itd... Klocki lego mogą być dalej atrakcyjne i konkurować z tego typu rozrywką?
Jak widać nie tylko faceci na to czekają :D

@ Szafa: Ja ogólnie doceniam ludzi, wystarczy spojrzeć na tych, co już mają dzieci, żony, a mimo wszystko bawią się żołnierzykami ;) To nadal jest ten luuz.
I tak jak Sa!nt napisał, jeszcze jakieś 9 lat temu LEGO miało w sobie to coś :( A teraz już nic... I chyba tak, klocki nadal są fajną zabawą (bez skojarzeń!), lepszą niż ps, czy komp.
Sory, ale 14 lat to już pedofilia... :P
No i mniej więcej o tym mówiłem. Że różnica wieku w granicach rozsądku jest spoko. Ale skrajne przypadki to cóz... Jasne, że są wyjątki, choć dla mnie to jest imho dziwne. Tak jak ja bym teraz znalazł sobie dziewczynę w wieku np. 27 lat - po studiach, praca, swoje mieszkanie / dom - ja sobie tego nie wyobrażam ;) A ja jeszcze matur wszystkich nie napisałem...

I widzę, że temat schodzi już na dzieci :P To co! Klocki LEGO są fajne!

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Skavenblight pisze:
jeeee... Wy też? My z Jankielem ciągle polujemy i kupujemy na allegro nowe - stare klocki! Już możemy duuże miasto czy średniowieczny jarmark i zamek zbudować :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Yudokuno pisze:
Skavenblight pisze:
jeeee... Wy też? My z Jankielem ciągle polujemy i kupujemy na allegro nowe - stare klocki! Już możemy duuże miasto czy średniowieczny jarmark i zamek zbudować :D
Ja ostatnio widziałem na allegro mój pierwszy zestaw lego:
http://www.allegro.pl/item1024256009_8s ... ierzy.html
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

haha, tez to mam, tzn brat starszy to ma ^^
a ja mam całą serię tego:
http://www.allegro.pl/item1023076077_8s ... acker.html

:P :) Ehh Lego nieśmietelne :) Mam w domu 9 półek pełnych tego + karton i jeszcze bym nakupił :D

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

HA!! LEGO to cale moje dzieciństwo do 12 roku zycia mialem tego tyle ze sie na pulkach i w wielkim pudle nie mieścilo :roll:
Uwielbiałem te klocki byly super !! (Jeszcze pamiętam :mrgreen: )
Najlepsze były star warsy piraci (zawsze chciałem miec ten okret żolnierzy i fort)no i zamki :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

A moja koleżankom się chwali, że ma młodszego :wink:

Podobno to jakiś szpan :D A środek antykoncepcyjny - dobre :D Na pewno bym się nie obraził, jakby to powiedziała z uśmiechem moja mordoklejka :lol2:

A jesteście w stanie tolerować związek z kobietą, w którym "Wy" jesteście tylko w godz. 6-8 i 18-22 (czyli poza pracą i snem) ?
Sam obecnie powoli staję przed wyborem pomiędzy dostatnim życiem z współlokatorką lub mniej dostatnym życiem z partnerką. Nie wiem, czy jasno się wyraziłem, chodzi oczywiście o to, czy wytrzymacie długo w związku, w którym jesteście gośćmi (oboje) we własnym domu? :-k 8-[

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Ja może dużego doświadczenia nie mam, ale z perspektywy kogoś kto spędza 2 x w tygodniu po 5h z dziewczyną ;) To da się wytrzymać.
W końcu zawsze się znajdą jakieś święta, urlop, na początku warto zapracować na coś większego, a potem się z tego cieszyć.
Takie jest moje zdanie, ale ja jestem młody i może za bardzo wierzę w sukces czy coś takiego.
I spędzanie takich godzin nie jest złe, tylko zawsze trzeba to mądrze rozplanować, żebyście się nie mijali.

noggin
Chuck Norris

Sa!nt pisze:Szkoda tylko że dzisiejsze klocki lego nie są takie jak kiedyś :(

Na szczęście mam dosyć duże pudło klocków :mrgreen:

Moje nie będą miały wyjścia, jak tylko bawić się lego z tatą :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

-Patrz synku tu masz takie (..)
-Fajnie ale mogę już pograć na kompie ?
-Nie, właśnie dostałeś szlaban xD
Hordes of Chaos.... To było to....

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

ja to bym mojemu potomstwu dał na ... 8 urodziny jakiegoś hero do bitewniaka a potem może jakiś regimencik
a potem RB i kazał wykuć na pamięć :P
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

LOL Moje 1sze LEGO rok 90 ty, box 5 czy 6 rycerzy, siostra taki sam piratów i była zabawa (miksowaliśmy to z gumowymi prlowskimi smerfami :P Mam jeszcze całe pudło na stryszku, jak moi najmłodsi kuzyni przyjeżdżają to się bawią, klocki czekają na dzieciaki :) A propos kobiet, z moją o rok starszą żoną jestem już 8 lat (z tego 3 małżeństwa :) Dogadujemy się b. dobrze, może dlatego, że mamy wiele wspólnych zainteresowań, akceptuje też hobby, choć rzadziej jeżdżę na turnieje, eh, pod tym względem tęsknię za czasami studenckimi ....

ODPOWIEDZ