WyłożęAsgharoth pisze:ale czekasz na kase do 22 ? ja za poczte nie ręczę
czy ktoś pomoże...? :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: czy ktoś pomoże...? :)
ja mam jeden skuteczny sposób :
konto rodziców - nigdy nie zawodzi
konto rodziców - nigdy nie zawodzi
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
a telefony?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
...ja założyłem w wieku 13 lat ;p
Mam w mbanku i jestem zadowolony ;]
Mam w mbanku i jestem zadowolony ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
ja tak samogokish pisze:łojezu dla mnie posiadanie konta to jak posiadanie komórki normalnie ciężko by byłoSkavenblight pisze:Ja sobie założyłam konto w wieku 22 lat...
Nie każdy potrzebuje od razu po skończeniu 18stki
teraz się opłaca w aliorze - klientem mBanku jestem już od kilku ładnych lat i musze powiedzieć, że jak teraz przypomnę sobie to było kilka przypadków zgryzów z mBankiem - małopomocni są na ogół, a w aliorze to czujesz się jak bobasek, do którego przyszła ciocia w odwiedziny i co chwili "niuniuniu bobasku" osobiście mi to po prostu bardziej odpowiada no i bankomatów 4 razy więcej udostępniają przy oczywiście darmowym koncie.
właśnie zastanawiam się nad wyborem banku i byłoby miło gdybyście pomogli słyszałem że wiele osób ma u nas w WBK ale ciekaw jestem jak to jest gdzie indziej, na dodatek mam zamiar iść na studia do katowic i ciekaw jestem jak tam z bankomatami
EDIT: cholera zapomniałem brata wylogować to pisałem ja , Asgharoth.
EDIT: cholera zapomniałem brata wylogować to pisałem ja , Asgharoth.
Ta i notorycznie cos z Twoim mbankowym jest z trabygokish pisze:łojezu dla mnie posiadanie konta to jak posiadanie komórki normalnie ciężko by byłoSkavenblight pisze:Ja sobie założyłam konto w wieku 22 lat...
Nie każdy potrzebuje od razu po skończeniu 18stki
Pierwsze konto mialem chyba w wieku 15 lat, ale internetowego uzywam od 18stego roku zycia , nie wyobrazam sobie nie miec konta internetowego...
kończąc temat kont
jak idzie sprowadzanie ?
jak idzie sprowadzanie ?
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz