Ja tak właśnie mam oznaczone farbkiZiemko pisze:Nie lepiej gore farby pomalowac danym kolorem, tam gdzie jest takie glebienie... Nie bedac zlosliwym mam wrazenie, ze specjalnie po to zrobione
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Ja tak właśnie mam oznaczone farbkiZiemko pisze:Nie lepiej gore farby pomalowac danym kolorem, tam gdzie jest takie glebienie... Nie bedac zlosliwym mam wrazenie, ze specjalnie po to zrobione
137 dokładniepatryk999 pisze:Skaven ,obywatelu macie ponad 100 farb gw to jakies 1000zeta wydałeś.drogie to hobby.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Generalnie to jest dla mnie zagadka, nigdy specjalnie po niej nie maziałem i nie mam pojęcia z jakiej parafii to się tam wzięłoSexRocket pisze:heh skaven testy pedzla na lampce?
Ja też nigdy nie wiem, skąd mi się bierze farba na włosach :<Skaven pisze:Generalnie to jest dla mnie zagadka, nigdy specjalnie po niej nie maziałem i nie mam pojęcia z jakiej parafii to się tam wzięło
A ile jest tam tego gsu? Masowo.Elros pisze:Bem, te fiolki są genialne ;D Dobrze zamknięte i nie ma bata o stratach GS'u. Opłacalne też pod względem kosztu - za te dwie fiolki zapłaciłem 59 zł, podczas gdy GW za dwa paski żąda koło 30 ;p